Aanbieding camping vakantie Gardameer 🏕️ Camping Bella Italia

Prijs (per persoon)€188,-€224,- -16%
Vertrek opZaterdag 2 april 2022
Verblijf- Dagen
Accommodatie5 Sterren camping
Bestemming Italië »  Gardameer »  Peschiera del Garda
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieDe Jong Intra
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij de Jong Intra

Goedkope camping vakantie Italië ⭐ - Dagen in Camping Bella Italia, Peschiera del Garda ⭐ Kindvriendelijk ⭐ € 188,- per persoon ⭐ Verblijf in 5 sterren camping ⭐ Bij RENT-A-TENT: - Hoofdkussens - Dekbedden Bij GUSTOCAMP: - Hoofdkussens - Dekbedden Bij ESTIVO TRAVEL: - Bedlinnen en 1 handdoek per persoon - Hoofdkussens - Dekbedden - Airconditioning - Wifi in de stacaravan - Gasbarbecue Bij BELLA ITALIA: - Bij types Oleandro en Iris is bedlinnen en handdoeken inbegrepen (wekelijkse wissel) - Bij types Oleandro en Iris is de eindschoonmaak inbegrepen ⭐ Aanbieding camping vakantie Gardameer - Italië met vertrek op zaterdag 2 april 2022 ⭐ Veilig boeken bij de Jong Intra met geld terug garantie bij calamiteiten.

6.3

Vakantiepark Camping Bella Italia

Camping Bella Italia is de topper aan het Gardameer! Een grote camping die erg in trek is bij jong en oud.

Aanbieding camping vakantie Gardameer 🏕️ Camping Bella Italia
Aanbieding camping vakantie Gardameer 🏕️ Camping Bella Italia
Aanbieding camping vakantie Gardameer 🏕️ Camping Bella Italia
Aanbieding camping vakantie Gardameer 🏕️ Camping Bella Italia

Vakantie highlights

Faciliteiten accommodatie

Corona informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 2 april 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder de Jong Intra, op datum van publicatie: 2022-02-19. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!