Korting bungalow Imperia 🏕️ Villaggio Le Margherite

Prijs (per accommodatie)€339,-€522,- -35%
Vertrek opZondag 17 oktober 2021
Verblijf Dagen logies
AccommodatieVilla
Bestemming Italië »  Imperia »  San Lorenzo al Mare
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieBungalowSpecials
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij BungalowSpecials

Goedkope herfstvakantie Italië ⭐  Dagen logies in Villaggio Le Margherite, San Lorenzo al Mare ⭐ € 339,- per accommodatie ⭐ Korting bungalow Imperia - Italië met vertrek op zondag 17 oktober 2021 ⭐ Veilig boeken bij BungalowSpecials met geld terug garantie bij calamiteiten.

8

Vakantiepark Villaggio Le Margherite

Villaggio Le Margherite, San Lorenzo al Mare (Ligurië) Via I Maggio 28 18017   San Lorenzo al Mare Italië Villaggio Le Margherite ligt in San Lorenzo al Mare en beschikt over 8 accommodaties. Villaggio Le Margherite wordt beoordeeld met een: 0.0 en heeft een vanaf prijs van: € 193.00 Kenmerken: Rust en ruimte Kust Fietsen Wandelen Kindvriendelijk Beschikt over goede faciliteiten Kinderen Watersport Villaggio Le Margherite beschikt over de volgende faciliteiten: Airconditioning Buitenzwembad Wifi Speeltuin Terras Check-in / Check-out: Check-in vanaf: 16.00 uur Check-out voor: 10.00 uur

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 17 oktober 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder BungalowSpecials, op datum van publicatie: 2021-08-22. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!