Last minute camping Lazio 🏕️ Camping I Pini Family Park

Prijs (per persoon)€142,-€263,- -46%
Vertrek opDinsdag 14 september 2021
Verblijf4 Dagen
Accommodatie4 Sterren camping
Bestemming Italië »  Lazio »  Fiano Romano
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieDe Jong Intra
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij de Jong Intra

Goedkope camping Italië ⭐ 4 Dagen in Camping I Pini Family Park, Fiano Romano ⭐ Inclusief vlucht en transfer ⭐ Kindvriendelijk ⭐ € 142,- per persoon ⭐ Verblijf in 4 sterren camping ⭐ Bij Human: - Hoofdkussens - Dekbedden - Energiekosten en airconditioning - Bedlinnen (gratis wissel om de 7 nachten op verzoek) - Handdoeken (1 set p.p.) Bij Estivo Travel: - Hoofdkussens - Dekbedden - Bedlinnen en 1 handdoek per persoon - Airconditioning - Gasbarbecue ⭐ Last minute camping Lazio - Italië met vertrek op dinsdag 14 september 2021 ⭐ Veilig boeken bij de Jong Intra met geld terug garantie bij calamiteiten.

8.4

Vakantiepark Camping I Pini Family Park

Mooie camping, gelegen op een heuvel en omgeven door een oud eikenbos met panoramisch uitzicht over de Tiber-vallei. Gelegen op slechts 40 km van Rome.

Last minute camping Lazio 🏕️ Camping I Pini Family Park
Last minute camping Lazio 🏕️ Camping I Pini Family Park
Last minute camping Lazio 🏕️ Camping I Pini Family Park
Last minute camping Lazio 🏕️ Camping I Pini Family Park

Vakantie highlights

Faciliteiten accommodatie

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 14 september 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder de Jong Intra, op datum van publicatie: 2021-08-17. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!