Korting camping Dalmatië 🏕️ Camping Basko Polje

Prijs (per persoon)€200,-€377,- -47%
Vertrek opMaandag 30 mei 2022
Verblijf- Dagen
Accommodatie3 Sterren camping
Bestemming Kroatië »  Dalmatië »  Baska Voda
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieDe Jong Intra
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij de Jong Intra

Goedkope camping Kroatië ⭐ - Dagen in Camping Basko Polje, Baska Voda ⭐ Inclusief vlucht en transfer ⭐ Kindvriendelijk ⭐ € 200,- per persoon ⭐ Verblijf in 3 sterren camping ⭐ - Verbruik van gas, water en elektriciteit - Bed- en badlinnen (wissel 1x p.w.) - Airconditioning ⭐ Korting camping Dalmatië - Kroatië met vertrek op maandag 30 mei 2022 ⭐ Veilig boeken bij de Jong Intra met geld terug garantie bij calamiteiten.

8

Vakantiepark Camping Basko Polje

Vier vakantie aan één van de mooiste stranden van de Adriatische Kust!

Korting camping Dalmatië 🏕️ Camping Basko Polje
Korting camping Dalmatië 🏕️ Camping Basko Polje
Korting camping Dalmatië 🏕️ Camping Basko Polje
Korting camping Dalmatië 🏕️ Camping Basko Polje

Vakantie highlights

Faciliteiten accommodatie

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 30 mei 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder de Jong Intra, op datum van publicatie: 2022-01-05. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!