Last minute vakantiepark Binnenland 🏕️ Terme Topolsica

Prijs€927,-€1144,- -19%
Vertrek opZaterdag 12 november 2022
Verblijf7 Dagen logies
AccommodatieVilla 1 slk airco
Bestemming Slovenië »  Binnenland »  Topolsica
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieVacanceselect
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij Vacanceselect

Goedkope vakantiepark Slovenië ⭐ 7 Dagen logies in Terme Topolsica, Topolsica ⭐ € 927,-  ⭐ Last minute vakantiepark Binnenland - Slovenië met vertrek op zaterdag 12 november 2022 ⭐ Veilig boeken bij Vacanceselect met geld terug garantie bij calamiteiten.

7

Vakantiepark Terme Topolsica

Wil je relaxen in luxe? Dan zit je goed in Vakantiepark Terme Topolsica, een paradijsje in het noorden van Slovenië met zwembaden waar je u tegen zegt. Én omgeven door een geweldig wandelgebied! Klinkt goed toch... Villa tussen heuvels.
Het best bewaarde geheim van Slovenië ligt in het noorden. Op Vakantiepark Terme Topolsica staan houten villa's in groene weides omringd door dichtbeboste heuvels. Buiten heb je alle ruimte om te spelen en te rennen. Zonder luxe zou een villa geen villa zijn, binnen is alles tot in de puntjes verzorgd! Spetteren in het waterparadijs.
Bij het zwembad doen de kinderen een vreugdedansje. Want zo veel baden…  Hier willen ze voorlopig niet weg. Zwem van binnen naar buiten in het water. Het binnencomplex is het gehele jaar geopend. Je vindt er ook een semi-Olympisch zwembad met dus een directe verbinding met het buitendeel van het zwembad met een mooi uitzicht op het park. In het binnencomplex bevinden zich ook een kinderbad, massage douches, whirlpools en Romeinse baden. Elke dag is er een animatieprogramma voor kinderen en volwassenen. Het is mogelijk om bijna alle wellness diensten te boeken bij het hotel (massages, lichaamsverzorging etc.) Laat je lekker in de watten leggen.Van alles wat.
Slovenië is het land om eropuit te trekken. Nergens in Europa ontdek je zoveel verschillende landschappen in één vakantie. Met besneeuwde toppen, bergmeren en Alpenweides waan je je in Oostenrijk. En de heuvelachtige bossen rond het park zijn perfect wandelgebied. En wist je dat Slovenië deels onder de grond ligt? Duik in een mysterieus grottenstelsel met ondergrondse rivieren. Bovenaards kijk je uit over rivieren, valleien, dorpjes en kastelen. In Ljubljana en Maribor ga je terug in de Sloveense tijd. Ook daar imposante kastelen als middelpunt van de stad.Goed om te weten.
Als gast van Vacanceselect heb je 2 keer per dag gratis toegang tot de zwembaden. Tot nader order is het Zora Summer Water Park gesloten vanwege renovatie. 

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 12 november 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Vacanceselect, op datum van publicatie: 2022-11-06. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!