Last minute camping Costa Brava 🏕️ Camping Cypsela

Prijs (per persoon)€451,-€835,- -46%
Vertrek opDinsdag 14 september 2021
Verblijf4 Dagen
Accommodatie5 Sterren camping
Bestemming Spanje »  Costa Brava »  Platja de Pals
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatieDe Jong Intra
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij de Jong Intra

Goedkope camping Spanje ⭐ 4 Dagen in Camping Cypsela, Platja de Pals ⭐ Inclusief vlucht en transfer ⭐ Kindvriendelijk ⭐ € 451,- per persoon ⭐ Verblijf in 5 sterren camping ⭐ - Dekbedden - Hoofdkussens - Bedlinnen - Handdoeken - Kinderset bestaande uit een kinderstoel, -bad, -bed (wij adviseren u zelf een matrasje mee te nemen) - Eindschoonmaak bij de stacravans Vignes - Wifi bij de stacaravans Vignes (3 gratis codes) ⭐ Last minute camping Costa Brava - Spanje met vertrek op dinsdag 14 september 2021 ⭐ Veilig boeken bij de Jong Intra met geld terug garantie bij calamiteiten.

7

Vakantiepark Camping Cypsela

Cypsela is een mooie, luxe camping in een mooie natuurrijke omgeving. De camping is zeer geliefd bij de Nederlandse kampeerder.

Last minute camping Costa Brava 🏕️ Camping Cypsela
Last minute camping Costa Brava 🏕️ Camping Cypsela
Last minute camping Costa Brava 🏕️ Camping Cypsela
Last minute camping Costa Brava 🏕️ Camping Cypsela

Vakantie highlights

Faciliteiten accommodatie

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 14 september 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder de Jong Intra, op datum van publicatie: 2021-09-13. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!