✔ Veilig en verantwoord zwemmen in Corona tijd; ➜ Vakantieparken en zwembaden hanteren maatregelen conform Covid protocol. Center Parcs, Sunparks, Landal Greenparks!

Waterpark 4350051 Pixabay
Egypte, Marokko, Dominicaanse Republiek
All inclusive Kerstvakantie
Splashworld vakanties
Op = Op
Reisaanbieder: TUI

Boek nu een goedkope all inclusive kerstvakantie naar de zon en geniet in december van een ontspannende vakantie in Egypte of de Dominicaanse Republiek! In de Splashworld hotels ben je verzekerd van een spetterende vakantie dankzij de waterparken in de hotels. Zo heeft het Splashworld Jaz Aquaviva in Hurghhada een waterpark met maar liefst 50 glijbanen! Bekijk dit aanbod en boek een fijne kerstvakantie, tegen een scherpe prijs!

Boek nu met korting

Op = Op

All inclusive Kerstvakantie

pak deze deal
*disclaimer

Kerstvakantie 2019

Op zoek naar een zonnige kerstvakantie 2019? Boek een kerstvakantie naar de zon en verblijf in een all inclusive Splashworld hotel in Egypte of de Dominicaanse Republiek. Met aangename temperaturen, all inclusive arrangementen, goede voorzieningen en mooie waterparken, kun je je opmaken voor een spetterende vakantie. Met (verwarmde) zwembaden, kidsclubs, entertainment en voorzieningen voor sport- en wellness, zit je er warmpjes bij deze kerstvakantie in een Splashworld hotel! Bekijk het mooie aanbod en boek een fijne vakantie naar de zon tijdens kerst 2019!

Center Parcs korting Bungalows met 36% korting

Center Parcs Vroegboekkorting Zomervakantie 2019