✔ Veilig en verantwoord zwemmen in Corona tijd; ➜ Vakantieparken en zwembaden hanteren maatregelen conform Covid protocol. Center Parcs, Sunparks, Landal Greenparks!

Alanya 2865262 Pixabay
Alanya, Turkse Riviéra, Turkije
Eftalia Splash Resort
8 dagen voor € 448,- p.p.
Vertrek: zondag, 12 april 2020
korting: 10%
Geldig tot: zondag, 12 april 2020
7,5
Reisaanbieder: TUI

Boek nu al een all inclusive waterpark vakantie naar Turkije in april en verblijf 8 dagen in het all inclusive Splashworld Eftalia Splash Resort in Alanya aan de Turkse Riviéra, voor slechts € 448,- per persoon! Het hotel beschikt over haar eigen waterpark maar bieft ook nog eens gratis toegang tot het Eftalia Island waterpark direct aan het strand van Alanya. Boek nu met korting een heerlijke all inclusive vakantie Alanya in april!

Boek nu met korting

Geen € 496,- maar slechts

€ 448,-
OP=OP!
pak deze deal
*disclaimer

Waterparken Turkije

Splashworld hotelketen Eftalia heeft meerdere hotels met waterparken in Turkije. Het Eftalia Splash Resort in Alanya heeft niet alleen een eigen waterpark met allerlei spannende glijbanen bij het hotel, op loop afstand van het hotel bevindt zich aan het strand ook nog eens het Eftalia Island waterpark. Zo heb je toegang tot 2 waterparken voor de prijs van 1! ontspan in het hotel met de all inclusive service en goede voorzieningen, ga lekker naar het strand of het Eftalia Island. Genieet van een top zonvakantie Alanya in april. 

Center Parcs korting Bungalows met 36% korting

Center Parcs Vroegboekkorting Zomervakantie 2019