✔ Veilig en verantwoord zwemmen in Corona tijd; ➜ Vakantieparken en zwembaden hanteren maatregelen conform Covid protocol. Center Parcs, Sunparks, Landal Greenparks!

Splashworld Aqualand Village C
Agios Ioannis, Corfu, Griekenland
Splashworld Aqualand Village
8 dagen voor € 654,- p.p.
Vertrek: dinsdag, 11 juni 2019
korting: 16%
Geldig tot: dinsdag, 11 juni 2019
7,2
Reisaanbieder: D-Reizen

All inclusive zonvakantie Griekenland juni, inclusief vlucht en transfer naar het 4 sterren Aqualand Village hotel. Verblijf 8 dagen in dit mooie Splashworld hotel met waterpark en geniet van een spetterende vakantie voor jong en oud.

Boek nu met korting

Geen € 779,- maar slechts

€ 654,-

OP=OP!
pak deze deal
*disclaimer

Splashworld Aqualand Village

Het Splashworld Aqualand Village hotel, is een uitstekend 4 sterren all inclusive hotel met aquapark. Met de uitstekende service en de vele voorzieningen heeft iedereen hier een heerlijke vakantie, onder de Griekse zon. Het aquapark heeft een groot aantal spannende glijbanen, lazy river en een groot golfslagbad. Kinderen van alle leeftijden zullen zich hier uitstekend vermaken. Je verblijft hier op basis van een all inclusive arrangement en er is genoeg mogelijkheid voor sport en entertainment. Wil je even naar het strand, dan ben je met een shuttlebus in een paar minuten op het nabij gelegen strand. 

Center Parcs korting Bungalows met 36% korting

Center Parcs Vroegboekkorting Zomervakantie 2019