✔ Veilig en verantwoord zwemmen in Corona tijd; ➜ Vakantieparken en zwembaden hanteren maatregelen conform Covid protocol. Center Parcs, Sunparks, Landal Greenparks!

Tropical Islands Resort Rotg
Tropical Islands Resort, Krausnick, Duitsland
Midweek subtropisch zwembad Duitsland
Vanaf slechts €560,- p.p.
Op = Op
Reisaanbieder: TUI

Goedkoop naar het grootste zwemparadijs van Europa! Boek voor augustus een 5 daags verblijf in het Tropical Islands Resort voor slechts 560,- per persoon! Je verblijft in een premium kamer waar je van alle gemakken bent voorzien. Met de vele goede voorzieningen waan je je helemaal op een tropisch eiland. Bekijk nu deze mooie aanbieding!

Boek nu met korting

Op = Op

Midweek subtropisch zwembad Duitsland
pak deze deal
*disclaimer

Subtropisch zwembad Duitsland

Tropical Islands Resort is het subtropisch zwembad van Duitsland. Het bevind zich in een voormalig Zeppelin hangar, niet ver bij Berlijn vandaan. Het is volledig in tropische sferen ingericht met palmbomen, zandstranden en sfeervolle lagunes. Er zijn meerdere zwembaden, waterattracties, kinderspeelparadijs en bij het zwemparadijs bevindt zich zelfs een kartbaan. Bij het verblijf hier heb je de keuze uit verschillende mooie accommodaties. Je verblijft hier al in een premium kamer voor €560,- per persoon!

Center Parcs korting Bungalows met 36% korting

Center Parcs Vroegboekkorting Zomervakantie 2019