Vakantiedeal bungalow Zeeland ⭐ 7 Dagen logies Zeebad

Prijs€1205,-€1607,- -25%
Boekingskosten€15,-
Vertrek opZaterdag 15 juli 2023
Verblijf7 Dagen logies
AccommodatieBugalow Zeeaster 2 slk
Bestemming Nederland »  Zeeland »  Breskens
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieVacanceselect
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Vacanceselect

Geweldige aanbieding zomervakantie Nederland. 7 Dagen logies in Zeebad, Breskens € 1205,- . Vakantiedeal bungalow Zeeland - Nederland met vertrek op zaterdag 15 juli 2023 ⭐ Kindvriendelijk ⭐ Wandelen in de natuur ⭐ Nu veilig boeken bij Vacanceselect!

9

Vakantiepark Zeebad

Vakantiepark Zeebad is het vakantiepark bij uitstek voor families die houden van een vakantie vol activiteiten. Zo beschikt het ruim opgezette vakantiepark over uitstekende indoor- en outdoorfaciliteiten en is het strand dichtbij! Geniet van je vakantie naar Vakantiepark Zeebad bij Vacanceselect! Ligging.
Vakantiepark Zeebad is op loopafstand gelegen van het heerlijke Noordzeestrand van Breskens. Zonnebaden, wandelen of een drankje drinken op het strandpaviljoen, dat is Zeeland op zijn best! Voorzieningen.
Vakantiepark Zeebad beschikt over een aantal faciliteiten gelegen in een centraal gebouw: · Overdekt zwembad met kinderbad · Diverse horecagelegenheden Ook op sportief en recreatief gebied is er van alles te beleven: · Uitgebreid recreatieprogramma · Grote sporthal met zaalsportmogelijkheden · Sport- en speelvelden Op stap in de omgeving.
De gezellige badplaats Breskens is gelegen in West Zeeuws-Vlaanderen en heeft een eigen vissershaven en moderne jachthaven. Zittend op het strand kun je dan ook genieten van het prachtige uitzicht op allerlei boten en schepen die langs varen. Houdt je van vis? Vlakbij de visafslag kun je allerlei heerlijke soorten vis kopen, daarnaast vind je in het gezellige centrum vele terrasjes en eetgelegenheden. Ook op cultureel gebied heeft Breskens veel te bieden, bezoek bijvoorbeeld het Visserijmuseum, het voormalige fort Frederik Hendrik en de vuurtoren bij Nieuwe Sluis. Vakantiepark Zeebad is een prima uitvalsbasis voor het maken van diverse leuke uitstapjes in Zeeland. Bezoek bijvoorbeeld maritiem attractiepark 'Het Arsenaal' in Vlissingen, waar kinderen zich een echte piraat zullen voelen. Ook België is dichtbij! Boek nu je heerlijke vakantie in Zeeland bij Vacanceselect!Heerlijk uitwaaien aan het strand en lekker bezig zijn, op vakantiepark Zeebad beleef je een heerlijke vakantie aan de Noordzee! Goed om te weten.
Graag willen we je er op attenderen dat in de periode tussen 04-11-2019 tot 20-12-2019, 06-01-2020 tot 14-02-2020, 02-03-2020 tot 03-04-2020, 09-11-2020 tot 18-12-2020 en 04-01-2021 tot 08-01-2021 gedurende de midweek, de Koos Kids Club gesloten is en er geen recreatieprogramma zal zijn.

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 15 juli 2023. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Vacanceselect, op datum van publicatie: 2023-07-07. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!