Last minute vakantiepark Rhône-Alpes 🏕️ Le Village des Oiseaux

Prijs€233,-€343,- -32%
Vertrek opZaterdag 24 september 2022
Verblijf7 Dagen logies
AccommodatieAppartement 1 slk 4 p
Bestemming Frankrijk »  Rhône-Alpes »  Motz
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieVacanceselect
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij Vacanceselect

Goedkope vakantiepark Frankrijk ⭐ 7 Dagen logies in Le Village des Oiseaux, Motz ⭐ € 233,-  ⭐ Last minute vakantiepark Rhône-Alpes - Frankrijk met vertrek op zaterdag 24 september 2022 ⭐ Veilig boeken bij Vacanceselect met geld terug garantie bij calamiteiten.

8

Vakantiepark Le Village des Oiseaux

Nieuw gebouwd in 2019, ondergedompeld in een ornithologisch reservaat boven de Rhône, in de Franse Alpen, werd het Village des Oiseaux gebouwd om optimaal te genieten van de rust van het Savoyaardse landschap door de grote ramen of op het uitzicht-terras.

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 24 september 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Vacanceselect, op datum van publicatie: 2022-09-11. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!