Tropical Islands

Alle subtropische zwembaden in Zuid-Holland ⁑ Subtropisch Zwembad

Subtropisch zwembad Zuid-Holland ⁑ Alle overdekte indoor subtropische zwembaden in Zuid-Holland. De mooiste zwembaden vind je op subtropischzwembad.eu ✓ Vakantiepark met subtropisch zwembad Zuid-Holland ✓ Bungalowpark met subtropisch zwembad Zuid-Holland ✓ Grootste subtropisch zwembad Zuid-Holland

Adres: Port Zélande 2
Ouddorp
Zuid-Holland
Telefoon: +31 111 67 4760
Website: https://www.centerparcs.nl/nl-nl/nederland/fp_PZ_vakantiepark-port-zelande

Port Zélande is een compleet met prachtige glijbanen en . Het zwemparadijs heeft ook een complete & Spa. Geniet een heerlijke massage in het Beauty Center! ❖ Geniet een dagje zwemmen in het Center Parcs Aqua Mundo subtropisch zwemparadijs!

Lees meer...

Adres: Piet Heinlaan 5
Katwijk
Zuid-Holland
Telefoon: +31 714 01 5947
Website: https://sportbedrijfkatwijk.nl/vrij-zwemmen

In Aquamar is het het hele jaar door lekker warm. Rotsen, palmbomen en beplanting geven het bad een tropische sfeer. , whirlpool, een glijbaan en jetstreams bieden vermaak voor jong en oud. Het zwembad is gemakkelijk bereikbaar per openbaar vervoer: bushalte 'Raadhuis' te Katwijk, vanuit en richting Leiden.

Lees meer...

Adres: Duinrell 1
Wassenaar
Zuid-Holland
Telefoon: +31 705 15 5255
Website: https://www.duinrell.nl/

Het Tikibad is niet alleen een tropisch zwemparadijs. Het is een wereld van plezier voor de kids. Met elf spannende glijbanen is het Tikibad het grootste overdekte glijbanenparadijs van Nederland en België! Van de wilde 'Tyfoon' tot de relaxte 'Lazy River'. Er is voor iedereen plezier op de 11 glijbanen en attracties van het Tikibad Duinrell.

Lees meer...
...