Tropical Islands

Alle subtropische zwembaden in Noord-Brabant 🌴 ⁂ Zwemparadijzen

Subtropisch zwembad Brabant ✔ Alle overdekte indoor subtropische zwembaden in Noord-Brabant. De mooiste zwembaden vind je op ✓ Vakantiepark met subtropisch zwembad Noord-Brabant ✓ Bungalowpark met subtropisch zwembad Noord-Brabant ✓ Grootste subtropisch zwembad Noord-Brabant

Adres: Kempervennendreef 8
Westerhoven
Noord-Brabant
Telefoon: +31 402 08 3333
Website: www.centerparcs.nl
Sterren: 5

Aqua Mundo De Kempervennen heeft een 62 meter lange glijbaan, een wildwaterbaan en een koraalbad. In het subtropisch zwembad kan je zelfs snorkelen tussen de tropische vissen in het Leven in Zee-bad. ❖ Geniet een dagje zwemmen in het Center Parcs Aqua Mundo subtropisch zwemparadijs!

Lees meer...

Adres: Antoon Coolenlaan 1
Eindhoven
Noord-Brabant
Telefoon: +31 402 38 1112
Website: eindhovensport.nl

De Tongelreep is vooral bekend door het SBS6 programma: Sterren Springen op Zaterdag. Het nationaal zwemcentrum is door haar vele baden zeer geschikt voor alle soorten zwemmers. Van plezier voor de kids tot schoonspringen voor de professional. VANAF 6 SEPTEMBER 2016 ZIJN HET GOLFSLAGBAD EN HET BUITENBAD DEFINITIEF GESLOTEN.

Lees meer...

Adres: Schouwberg 7
Hapert
Noord-Brabant
Telefoon: +31 497 38 9393
Website: www.landal.nl

Het is altijd subtropisch genieten in dit zwemparadijs. Neem een duik in het golfslagbad, roetsjt van de Black Hole glijbaan met sterrenhemel of ontdek de spectaculaire Lazy River. Ook heeft het tropisch paradijs heerlijke relax baden, zoals: een kruidenbad, bubbelbad en sproedelbad. Even helemaal ontspannen kan in de infrarood sauna. En er zijn zelfs snelbruiners om de dag met een bruin kleurtje af te sluiten.

Lees meer...

Adres: Victorialaan 10
Den Bosch
Noord-Brabant
Telefoon: +31 736 46 4646
Website: www.sportiom.nl

Glij van de glijbanen en beleef een spannend avontuur in de wildwaterbaan! Leef je uit in de golven van subtropisch zwemparadijs AquaFun Sportiom in ‘s-Hertogenbosch. Genoeg actie gehad in het golfslagbad? Ga relaxen in een kruidenbad, whirlpool of stoomcabine. Wie direct even een zomers kleurtje wil hebben kan gebruikmaken van de snelbruiner.

Lees meer...

☑️ Wat zijn de mooiste zwembaden van Noord-Brabant?

☑️ Welke zwembaden in Noord-Brabant hebben veel glijbanen?

☑️ Welke zwembaden in Noord-Brabant hebben een wildwaterbaan?

Alleen subtropisch zwembad Aqua Mundo De Kempervennen in Noord-Brabant heeft een wildwaterbaan.

☑️ Welke vakantieparken in Noord-Brabant hebben een zwemparadijs?

De vakantieparken van Center Parcs De Kempervennen en Landal Het Vennenbos in Noord-Brabant hebben een subtropisch zwemparadijs

☑️ Is er een Center Parcs Aqua Mundo in Noord-Brabant?

Ja, het CenterParcs Aqua Mundo in Noord-Brabant is te vinden in vakantiepark De Kempervennen.

Subtropische zwembaden kaart