Noord-Brabant. Een overzicht van alle overdekte indoor in Noord-Brabant. De grootste en mooiste subtropische vind je bij een vakantiepark of bungalowpark (reserveren voor een dagje zwemmen is vaak nodig). Deze subtropische zwemparadijzen hebben echte beplanting, palmbomen en rotsen. Er zijn ook vele faciliteiten, zoals: restaurants, spa, en massage.

Center Parcs De Kempervennen
Adres: Kempervennendreef 8
5563VB
Westerhoven
Noord-Brabant
Nederland
Telefoon: +31-402-08-3333
Website: https://www.centerparcs.nl/nl-nl/nederland/fp_KV_vakantiepark-de-kempervennen

De Kempervennen heeft een 62 meter lange glijbaan, een en een koraalbad. In het kan je zelfs snorkelen tussen de tropische vissen in het Leven in Zee-bad. ❖ Geniet een dagje zwemmen in het Center Parcs Aqua Mundo !

Lees meer...

Landal Het Vennenbos
Adres: Schouwberg 7
5527JH
Hapert
Noord-Brabant
Nederland
Telefoon: +31-497-38-9393
Website: https://www.landal.nl/parken/het-vennenbos

Het is altijd subtropisch genieten in dit zwemparadijs. Neem een duik in het golfslagbad, roetsjt van de Black Hole glijbaan met sterrenhemel of ontdek de spectaculaire Lazy River. Ook heeft het tropisch paradijs heerlijke relax baden, zoals: een kruidenbad, bubbelbad en sproedelbad. Even helemaal ontspannen kan in de infrarood sauna. En er zijn zelfs snelbruiners om de dag met een bruin kleurtje af te sluiten.

Lees meer...

Tongelreep
Adres: Antoon Coolenlaan 1
5644RX
Eindhoven
Noord-Brabant
Nederland
Telefoon: +31-402-38-1112
Website: https://eindhovensport.nl/tongelreep/toekomst

De Tongelreep is vooral bekend door het SBS6 programma: Sterren Springen op Zaterdag. Het nationaal zwemcentrum is door haar vele baden zeer geschikt voor alle soorten zwemmers. Van plezier voor de kids tot schoonspringen voor de professional. VANAF 6 SEPTEMBER 2016 ZIJN HET GOLFSLAGBAD EN HET BUITENBAD DEFINITIEF GESLOTEN.

Lees meer...

Aquafun Sportiom
Adres: Victorialaan 10
5213JE
Den Bosch
Noord-Brabant
Nederland
Telefoon: +31-736-46-4646
Website: https://www.sportiom.nl/zwemmen/zwemparadijs-aquafun

Glij van de glijbanen en beleef een spannend avontuur in de ! Leef je uit in de golven van AquaFun Sportiom in ‘s-Hertogenbosch. Genoeg actie gehad in het golfslagbad? Ga relaxen in een kruidenbad, whirlpool of stoomcabine. Wie direct even een zomers kleurtje wil hebben kan gebruikmaken van de snelbruiner.

Lees meer...
...