Tropical Islands

Alle subtropische zwembaden in Frankrijk • Zwemparadijzen.nl

Subtropisch zwembad Frankrijk ⁑ Alle overdekte indoor subtropische zwembaden in Frankrijk. De grootste en mooiste subtropische zwembaden vind je bij een vakantiepark of bungalowpark (reserveren voor een dagje zwemmen is vaak nodig). Deze subtropische zwemparadijzen hebben echte beplanting, palmbomen en rotsen. Er zijn ook vele faciliteiten, zoals: restaurants, wellness, spa, sauna en massage.
Vanwege het dreigende Coronavirus zijn alle zwembaden en parken tot nader order gesloten!

Adres: Les Barils
Verneuil-sur-Avre
Normandië
Telefoon: +33 232 60 52 00
Website: https://www.centerparcs.nl/nl-nl/frankrijk/fp_BF_vakantiepark-les-bois-francs

Aqua Mundo subtropisch zwemparadijs voor jong en oud. Een park in een prachtige omgeving met talloze activiteiten en ontspannings-mogelijkheden. Verwen jezelf in het prachtige Franse Normandië. ❖ Geniet een dagje zwemmen in het Center Parcs Aqua Mundo subtropisch zwemparadijs!

Lees meer...

Adres: Rue Lamotte
Chaumont-sur-Tharonne
Loir-et-Cher
Telefoon: +33 254 95 00 00
Website: https://www.centerparcs.nl/nl-nl/frankrijk/fp_CH_vakantiepark-les-hauts-de-bruyeres

Het Aqua Mundo in midden Frankrijk is volop waterpret met spannende glijbanen en een wildwaterbaan. Er zijn activiteiten voor iedere leeftijd en ook volop mogelijkheid om je heerlijk te laten verwennen. ❖ Geniet een dagje zwemmen in het Center Parcs Aqua Mundo subtropisch zwemparadijs!

Lees meer...

Adres: Rue de Bertrambois 1
Hatigny
Moselle
Telefoon: +33 891 70 00 57
Website: https://www.centerparcs.nl/nl-nl/frankrijk/fp_TF_vakantiepark-les-trois-forets

In het Franse Aqua Mundo in Les Trois Forêts kan je lekker pootje baden of spectaculair waterpret beleven op de spannende glijbanen. Of laat je verwennen in Nature & Spa met een ontspannende massage. ❖ Geniet een dagje zwemmen in het Center Parcs Aqua Mundo subtropisch zwemparadijs!

Lees meer...

Adres: Route des Trois Moutiers
Morton
Vienne
Telefoon: +33 549 22 27 00
Website: https://www.centerparcs.nl/nl-nl/frankrijk/fp_BD_vakantiepark-le-bois-aux-daims

In dit Aqua Mundo kan je snorkelen in een onderwaterwereld met tropische vissen. Er is dikke waterpret voor de kids in het Water Playhouse en het is heerlijk relaxen in de bubbelbaden en de Spa. ❖ Geniet een dagje zwemmen in het Center Parcs Aqua Mundo subtropisch zwemparadijs!

Lees meer...

Adres: 1 Parc Nautique de L'Ailette
Chamouille
Aisne
Telefoon: +33 323 25 00 00
Website: https://www.centerparcs.nl/nl-nl/frankrijk/fp_LA_vakantiepark-le-lac-d-ailette

Een subtropisch zwemparadijs vol waterpret voor kids van alle leeftijden en ontspanning voor de ouders. Spetterende waterattracties voor spannende avonturen en ontspannen rust. ❖ Geniet een dagje zwemmen in het Center Parcs Aqua Mundo subtropisch zwemparadijs!

Lees meer...

Adres: Route de Villeneuve
Bailly-Romainvilliers
Île de France
Telefoon: +33 161 10 77 77
Website: https://www.centerparcs.nl/nl-nl/frankrijk/fp_VN_vakantiepark-villages-nature-paris/aqualagon

Aqualagon subtropisch zwemparadijs voor jong en oud. Een park in een prachtige omgeving met talloze activiteiten en ontspannings-mogelijkheden. Verwen jezelf in bij de prachtige Franse hoofdstad Parijs. Geniet een dagje Center Parcs in het zwemparadijs Aqualagon Villages Nature® Paris!

Lees meer...
...

Subtropische zwembaden kaart Alle subtropische zwembaden bij jou in de buurt