✔ Veilig en verantwoord zwemmen in Corona tijd; ➜ Vakantieparken en zwembaden hanteren maatregelen conform Covid protocol. Center Parcs, Sunparks, Landal Greenparks!

Tropical Islands Resort13

Wat is de top 10 subtropisch zwemparadijs Europa? Wij hebben de leukste en beste subtropische zwembaden van Europa voor jou uitgezocht en deze top 10 subtropische zwemparadijzen samengesteld. Golfslagbaden, snelstromende rivieren, spannende glijbanen. Een subtropisch zwembad is een bron van plezier en een heerlijk dagje uit. Overal in Europa zijn leuke en mooie subtropische zwembaden te vinden.

Top 10 subtropische zwembaden Europa 2021

 1. Lalandia Billund 0

  Lalandia Billund - Denemarken

  Lalandia Billund is het grootste subtropische zwemparadijs van Denemarken. Je vind hier talloze attracties, waaronder een golfslagbad, wilde rivieren en spannende glijbanen. Er is zelfs een glijbaan van meer dan 100 meter lang. Er zijn meerdere zwembaden, in de 'Cave pool' zwem je naast een heus onderwater aquarium. Er nog vele andere leuke attracties, waaronder een klimmuur, skihelling en voor de kleinsten een Monky Tonkyland speelparadijs. Voor zowel volwassenen en kinderen zijn er wellness voorzieningen om lekker in te ontspannen.

 2. kempervennen

  Aqua Mundo De Kempervennen - Brabant

  In het Aqua Mundo De Kempervennen vind je een bijzonder ruim aanbod van spannende attracties. Zo is er een ruim 60 meter lange glijbaan en een grote wildwaterbaan. Maar je kunt hier ook snorkelen en er is een duikschool. Tijdens het douchen kun je hier zonnebaden onder de Sunshower. Er is echt aan van alles gedacht, zodat een dag je zwemmen in De Kempervennen een hele belevenis wordt. Van jong tot oud, iedereen zal hier een een dag vol plezier beleven.

 3. aquasplash

  Aqua Mundo Heijderbos - Limburg

  In het zwemparadijs Aqua Mundo Heijderbos vind je een groot aanbod leuke attracties, zoals het Discover Scuba Diving, Kinder-doe-bad, Baby zwemmen, spannende stroomversnelling, golfslagbad, Sauna, Turks stoombad, een prachtig koraalbad in de verzonken stad en één van de snelste glijbanen van alle Center Parcs parken. Je kunt hier lekker relaxen of genieten van spanning en avontuur. En kinderen vanaf 10 jaar kunnen hier zelfs hun duikbrevet halen.

 4. park allgau aqua mundo center parcs

  Aqua Mundo Park Allgäu - München

  Aqua Mundo Park Allgäu is het nieuwste park van Center Parcs. Aqua Mundo Park Allgäu biedt naast lekker zwemmen nog veel meer. Zo kun je bijvoorbeeld: Ontspannen in het bubbelbad, je laten meevoeren in de Rapid River, glijd met de hele familie van de family glijbaan of dein lekker mee met de golven in het golfslagbad. Je kunt hier ook nog eens leren zwemmen en je kunt hier ook leren snorkelen in het allereerste snorkelbad van Duitsland! Jonge kinderen zullen zich zeker vermaken in het Kinder-doe-bad en het Water Play House. Volwassenen kunnen lekker ontspannen in het Spa Deep Nature wellness centrum in het park.

 5. Aqua Mundo Trois Forets 03

  Aqua Mundo Les Trois Forêts

  In het Aqua Mundo Les Trois Forêts zal jong en oud zich vermaken. Voor de allerkleinsten is er een Playhouse met allerlei leuke en spannende attracties, terwijl de andere kinderen van de grote glijbanen af roetsjen. Met de Master Blaster heeft Les Trois Forêts zelfs één van de langste glijbanen van alle Aqua Mundos. Deze glijbaan is bijna 200 meter lang! Ook in de crazy river zal iedereen zich vermaken. Wil je meer relaxen, dan dobber je in een rubberband over de lazy river. Je kunt natuurlijk ook even bij komen in een bubbelbad. 

 6. Aqua Mundo Huttenheugte 05

  Aqua Mundo Huttenheugte

  In het Drentse Dalen vind je het populaire Aqua Mundo Huttenheugte, met een groot aanbod leuke waterattracties en activiteiten, waaronder een golfslag bad, wildwaterbaan, aquafit en watergames. Je kunt hier lekker actief zijn, maar ook heerlijk ontspannen met de wellness voorzieningen. Zo zijn een sauna en Turks stoombad aanwezig. Lieverhebbers kunnen hier duiken en zelfs een rit maken op een onderwaterscooter. Spanning en sensatie, rust en ontspanning. Je vind het allemaal in de Aqua Mundo Huttenheugte!

 7. Aqualagon Villages Nature Paris 02

  Aqua Lagon Villages Nature Paris

  Zwemparadijs Aqualagon in het Center Parks Villages Nature Paris is één van de grootse zwemparadijzen van Europa, met spannende glijbanen en een golfslagbad, bubbelbaden, stroomversnelling en vele andere waterattracties. Met de glijbanen Rocket, Crater, Lifter, Body Experience, Tube, Liaison slide en Racer, is sensatie voor jong en oud gegarandeerd! Voor de allerkleinste bezoekers is er een Water Playhouse met allerlei leuke watertoestellen om mee te spelen. Wil je even lekker ontspannen dan bezoek je de Deep Nature Spa, waar je allerlei fijne wellness voorzieningen vindt. 

 8. aqua mundo erperheide

  Aqua Mundo Erperheide - Vlaanderen

  Het subtropische zwemparadijs Aqua Mundo in het Center Parcs Erperheide is al jaren enorm populair. Met onder andere een golfslagbad, wildwaterbaan, glijbanen, kinder-doe-bad en kids watergames is er genoeg om zich hele dagen mee te vermaken. Ook voor de ouderen zijn er voldoende voorzieningen, zo is er een sauna en kan er gedoken worden met een onderwaterscooter en je kunt zwemmen tussen de tropische vissen ook prachtig snorkelen in het Aziatisch Vissersdorp. Ook zijn er nog vele andere activiteiten mogelijk zoals Aqua Fit & Aquaobics. Een beetje extra ontspannen doe je in de in de sauna en trakteer jezelf daarna op een ontspannende massage.

 9. therme erding

  Therme Erding - München

  Therme Erding is meer dan een subtropisch zwemparadijs. Het is een subtropisch vakantie resort, met een mega waterpark, vitaliteitsoase en een saunaworld. Er zijn meerdere restaurants, bars en hotels. Therme Erding is een fantastische accommodatie voor een weekendje weg in Duitsland. Met de Galaxy glijbanenwereld heeft Therme Erding een enorm glijbanenpark in het subtropische zwemparadijs. Ook zijn er veel wellness voorzieningen en kun je hier heerlijk culinair genieten in de verschillende restaurants. Therme Erding is een fantastische accommodatie voor een weekendje weg in Duitsland.

 10. tropical islands resort13

  Tropical Islands - Berlijn

  Het bekendste subtropische waterpark van Duitsland is wel Tropical Islands. In een oude, enorme Zeppelin hangar is een waar tropisch paradijs gecreëerd met zwembaden, zandstranden en een fantastische sfeer. Het resort heeft 4 glijbanen, waaronder een 27 meter hoge glijbaan en een turbo glijbaan, waar je snelheden haalt tot 70 km per uur. Maar ook: Twee luchtballonnen voor een heuse ballonvaart, een fitness centrum, midgetgolf-baan, Balinese baai, spa (grootste van Europa) en een tropisch dorp en zelfs een heus tropisch regenwoud. Een verblijf hier, is een ware belevenis.

Center Parcs korting Bungalows met 36% korting

Center Parcs Vroegboekkorting Zomervakantie 2019