Tropical Islands

Alle subtropische zwembaden in Limburg • Zwemparadijzen.nl

Subtropisch zwembad Limburg ✔ Alle overdekte indoor subtropische zwembaden in Limburg. De mooiste zwembaden vind je op zwemparadijzen.nl ✓ Vakantiepark met subtropisch zwembad Limburg ✓ Bungalowpark met subtropisch zwembad Limburg ✓ Grootste subtropisch zwembad Limburg
Vanwege het dreigende Coronavirus zijn alle zwembaden en parken tot nader order gesloten!

Adres: Hommersumseweg 43
Heijen
Limburg
Telefoon: +31 485 49 6700
Website: https://www.centerparcs.nl/nl-nl/nederland/fp_HB_vakantiepark-het-heijderbos

Een echt subtropisch zwemparadijs! Met de snelste wildwaterbaan van alle Center Parcs parken. Het zwemparadijs is ideaal voor kids. Ze vervelen zich geen moment in het kinder-doe-bad of verzonken schip. ❖ Geniet een dagje zwemmen in het Center Parcs Aqua Mundo subtropisch zwemparadijs!

Lees meer...

Adres: Peelheideweg 25
America
Limburg
Telefoon: +31 774 64 8484
Website: https://www.centerparcs.nl/nl-nl/nederland/fp_LH_vakantiepark-limburgse-peel

In de Limburgse Peel kan je heerlijk zwemmen, deinen in het golfslagbad en roetsjen van de glijbanen. De kids vermaken zich prima in het Kinder-Doe-Bad met de koninklijke kikkerfamilie en de octopus. ❖ Geniet een dagje zwemmen in het Center Parcs Aqua Mundo subtropisch zwemparadijs!

Lees meer...

Adres: Laagheideweg 11
America
Limburg
Telefoon: +31 774 64 7272
Website: https://www.centerparcs.nl/nl-nl/nederland/fp_MD_vakantiepark-het-meerdal

In het Aqua Mundo subtropisch zwemparadijs geniet je van prachtige waterattracties en beleef je spanning en ontspanning. Voor de kids is er het veilige Kinder-doe-bad met veel aangepaste speeltjes. ❖ Geniet een dagje zwemmen in het Center Parcs Aqua Mundo subtropisch zwemparadijs!

Lees meer...

Adres: Lommerbergen 1
Reuver
Limburg
Telefoon: +31 774 74 9582
Website: https://www.landal.nl/parken/de-lommerbergen

Naast het bungalowpark is het subtropisch zwemparadijs gelegen. Hier word je als ouder weer net zo jong en opgetogen als de kind, wanneer je vol overgave van de reuze glijbaan naar beneden gaat. Een dagje komen zwemmen in het Subtropisch Waterparadijs? De kids ravotten in het Kids Junglebad en roetsjen van de glijbaan. Lekker dobberen in het golfslagbad of ontspannen in de Exotic Garden kan ook. Beleef een dag vol waterpret voor jong en oud.

Lees meer...
...

Subtropische zwembaden kaart Alle subtropische zwembaden bij jou in de buurt