Subtropisch zwembad Aqua Mundo Terhills Resort, Dilsen-Stokkem

Terhills resort

Beleef sensationele waterpret in subtropisch zwembad Terhills Resort. Heerlijk relaxen in zwembad Aqua Garden met kinderbad en panoramisch buitenbad. ❖ Bekijk foto's en video's van aqua mundo terhills resort ❖ Geniet een dagje zwemmen in Center Parcs subtropisch zwemparadijs aqua mundo terhills resort!

Faciliteiten aqua mundo terhills resort

Een uitstapje naar Terhills Resort dat is plezier en rust met een uniek uitzicht aan de rand van het enige Nationaal Park van België.Wegens de drukte, het mooie weer en omdat we voorrang geven aan onze resortgasten, zijn Kids Haven, E-boats, E-cars en Waterfietsen momenteel niet beschikbaar voor daggasten. Heerlijk relaxen in zwembad Aqua Garden met kinderbad en panoramisch buitenbad. Beleef plezier met de hele familie op de minigolfbaan.
Verken het autoluwe resort met speeltuinen en een kinderboerderij. Ontdek Nationaal Park Hoge Kempen met de fiets, deze kun je huren bij het Cycle Center. Cocktail in de hand bij het Beach House of op elk moment van de dag culinair genieten bij het Terland Restaurant.

/images/albums/zwembaden/aqua-mundo-huttenheugte-03.jpg

Zwemmen in Aqua garden

De Aqua Garden is een kleinschalig zwembad voor een ultiem relaxmoment. Het zwembad is aangelegd als een tropische rivier, waar je je heerlijk laat meedobberen. Als je wilt, zwem je zó door naar de infinity pool met mooi uitzicht over het meer. Voor kinderen van 2 tot 6 jaar is er een kinderbad.

/images/albums/zwembaden/aqua-mundo-huttenheugte-02.jpg

Baby Zwemmen

Op woensdag en zondag openen we Aqua Garden extra vroeg voor de aller kleinsten. Meld je aan bij de ingang van het zwembad om 8u30. Onder begeleiding van een ervaren instructeur doe je samen met je baby verschillende oefeningen en spelletjes. Heerlijk toch om de kleine te zien ontspannen en genieten van het warme water! De activiteit duurt 30 minuten. Na de activiteit kun je nog de hele dag genieten van Aqua Garden. Reserveren kan hierboven. Op woensdag en zondag kun je het ticket babyzwemmen kiezen.

/images/albums/zwembaden/aqua-mundo-limburgse-peel-05.jpg

Dagtickets, tarieven en openingstijden aqua mundo terhills resort

AdresNationaal Parklaan 1
PlaatsDilsen-Stokkem
ProvincieLimburg
Telefoon+32 89 81 81 81
Websitewww.centerparcs.nl
Dagtariefvanaf 12 jaar: € 15,- | vanaf 3 jaar: € 10,- | baby's gratis

De prijs van een dagkaart voor het zwemmen in Aqua Mundo zwemparadijs kan per dag verschillen. Kies eerst jouw gewenste zwemdag voor het juiste dagtarief! Voor parkgasten is de toegang tot het Aqua Mundo uiteraard geheel gratis!

Beoordelingen aqua mundo terhills resort

3 beoordelingen
4.7 sterren uit 5