Tropical Islands

Alle subtropische zwembaden in Duitsland • Zwemparadijzen.nl

Subtropisch zwembad Duitsland ✔ Alle overdekte indoor subtropische zwembaden in Duitsland. De grootste en mooiste subtropische zwembaden vind je bij een vakantiepark of bungalowpark (reserveren voor een dagje zwemmen is vaak nodig). Deze subtropische zwemparadijzen hebben echte beplanting, palmbomen en rotsen. Er zijn ook vele faciliteiten, zoals: restaurants, wellness, spa, sauna en massage.
Vanwege het dreigende Coronavirus zijn alle zwembaden en parken tot nader order gesloten!

Adres: Tropical-Islands-Allee 1 D
Krausnick
Berlijn
Telefoon: +49 35 477 60 50 50
Website: https://www.d-reizen.nl/vakantie/duitsland/brandenburg/krausnick-gross-wasserburg/vakantiepark-tropical-islands/

Altijd mooi weer en tropisch warm, witte zandstranden, palmbomen en het geluid van watervallen op de achtergrond. Ervaar het bij Europa's grootste overdekte tropische zwemparadijs en vakantieoord, Tropical Islands Resort nabij Berlijn Duitsland.

Lees meer...

Adres: Thermenallee 1
Euskirchen
Noordrijn-Westfalen
Telefoon: +49 225 11 48 50
Website: https://www.badewelt-euskirchen.de/nl/

Ontspan in Caribische sferen onder palmbomen in het subtropische zwemparadijs Thermen & Badewelt Euskirchen. In deze oase van rust draait alles om ontspanning, comfort en verwennerij. Met ruim 500 echte palmbomen en een constante watertemperatuur van 33 graden. Voel je herboren na een minivakantie naar Thermen & Badewelt Euskirchen in Duitsland.

Lees meer...

Adres: Sonnenallee 1
Medebach
Hochsauerlandkreis
Telefoon: +49 2982 95 00
Website: https://www.centerparcs.nl/nl-nl/duitsland/fp_SL_vakantiepark-park-hochsauerland

Het Aqua Mundo in Park Hochsauerland is van alle subtropische genotten voorzien. Van dikke waterpret voor de kids tot heerlijk relaxen in de spa. Ook kan je hier een spannend duikarrangement boeken. ❖ Geniet een dagje zwemmen in het Center Parcs Aqua Mundo subtropisch zwemparadijs!

Lees meer...

Adres: Allgäuallee 40
Leutkirch
Baden-Württemberg
Telefoon: +49 756 19 09 50
Website: https://www.centerparcs.nl/nl-nl/duitsland/fp_AG_vakantiepark-park-allgau

Center Parcs Aqua Mundo Park Allgäu, een subtropisch zwemparadijs voor jong en oud, aan de voet van de Duitse Alpen. Een park in een prachtige omgeving met talloze activiteiten en ontspannings-mogelijkheden. ❖ Geniet een dagje zwemmen in het Center Parcs Aqua Mundo subtropisch zwemparadijs!

Lees meer...

Adres: Am Kurberg
Gunderath
Rijnland-Palts
Telefoon: +49 2657 80 90
Website: https://www.centerparcs.nl/nl-nl/duitsland/fp_HE_vakantiepark-park-eifel

Een prachtige waterwereld met palmbomen en tropische planten. Uiteraard wordt er ook aan de kleintjes gedacht: voor de kids is er het veilige Kinder-doe-bad. Je kunt ook heerlijk relaxen in de Spa. ❖ Geniet een dagje zwemmen in het Center Parcs Aqua Mundo subtropisch zwemparadijs!

Lees meer...

Adres: Lindenallee 1
Nohfelden
Saarland
Telefoon: +49 685 29 02 80
Website: https://www.centerparcs.nl/nl-nl/duitsland/fp_BT_vakantiepark-park-bostalsee

Meer waterpret is niet mogelijk. Hier vind je de beste glijbanen van Center Parcs. Het 4.000m2 grote tropische zwemparadijs is vermaak en avontuur voor jong en oud. Ook is het relaxen in de Welness & Spa. ❖ Geniet een dagje zwemmen in het Center Parcs Aqua Mundo subtropisch zwemparadijs!

Lees meer...

Adres: Töpinger Strasse 69
Bispingen
Nedersaksen
Telefoon: +49 519 49 40
Website: https://www.centerparcs.nl/nl-nl/duitsland/fp_BS_vakantiepark-bispinger-heide

In subtropisch zwembad Bispinger Heide kan je lekker pootje baden, op het terras zitten of baantjes trekken. Of laat je verwennen in Nature & Spa, het Health & Beauty Center, met een ontspannende massage. ❖ Geniet een dagje zwemmen in het Center Parcs Aqua Mundo subtropisch zwemparadijs!

Lees meer...

Adres: Strandallee 36
Tossens
Bremerhaven
Telefoon: +49 47 369 28 94 94
Website: https://www.centerparcs.nl/nl-nl/duitsland/fp_BK_vakantiepark-park-nordseekuste?pl=nav

Het tropisch zwemparadijs Aqua Mundo in Center Parcs Park Nordseeküste is bruisend waterplezier voor jong en oud. Een tropische waterwereld van ruim 4.000 vierkante meter strekt zich voor je uit. ❖ Geniet een dagje zwemmen in het Center Parcs Aqua Mundo subtropisch zwemparadijs!

Lees meer...
...

Subtropische zwembaden kaart Alle subtropische zwembaden bij jou in de buurt