Duitsland. Een overzicht van alle overdekte indoor in Duitsland. De grootste en mooiste subtropische vind je bij een vakantiepark of bungalowpark (reserveren voor een dagje zwemmen is vaak nodig). Deze subtropische zwemparadijzen hebben echte beplanting, palmbomen en rotsen. Er zijn ook vele faciliteiten, zoals: restaurants, spa, en massage.

Tropical Islands Resort
Adres: Tropical-Islands-Allee 1 D
15910
Krausnick
Berlijn
Duitsland
Telefoon: +49-35-477-60-50-50
Website: https://www.d-reizen.nl/vakantie/duitsland/brandenburg/krausnick-gross-wasserburg/vakantiepark-tropical-islands/

Altijd mooi weer en tropisch warm, witte zandstranden, palmbomen en het geluid van watervallen op de achtergrond. Ervaar het bij Europa's grootste overdekte tropische zwemparadijs en vakantieoord, Tropical Islands Resort nabij Berlijn Duitsland.

Lees meer...

Thermen & Badewelt Euskirchen
Adres: Thermenallee 1
53879
Euskirchen
Noordrijn-Westfalen
Duitsland
Telefoon: +49-225-11-48-50
Website: https://www.badewelt-euskirchen.de/nl/

Ontspan in Caribische sferen onder palmbomen in het subtropische zwemparadijs Thermen & Badewelt Euskirchen. In deze oase van rust draait alles om ontspanning, comfort en verwennerij. Met ruim 500 echte palmbomen en een constante watertemperatuur van 33 graden. Voel je herboren na een minivakantie naar Thermen & Badewelt Euskirchen in Duitsland.

Lees meer...

Center Parcs Park Hochsauerland
Adres: Sonnenallee 1
59964
Medebach
Hochsauerlandkreis
Duitsland
Telefoon: +49-2982-95-00
Website: https://www.centerparcs.nl/nl-nl/duitsland/fp_SL_vakantiepark-park-hochsauerland

Het in Park Hochsauerland is van alle subtropische genotten voorzien. Van dikke waterpret voor de kids tot heerlijk relaxen in de spa. Ook kan je hier een spannend duikarrangement boeken. ❖ Geniet een dagje zwemmen in het Center Parcs Aqua Mundo !

Lees meer...

Center Parcs Park Allgäu
Adres: Allgäuallee 40
88299
Leutkirch
Baden-Württemberg
Duitsland
Telefoon: +49-756-19-09-50
Website: https://www.centerparcs.nl/nl-nl/duitsland/fp_AG_vakantiepark-park-allgau

Center Parcs Park Allgäu, een voor jong en oud, aan de voet van de Duitse Alpen. Een park in een prachtige omgeving met talloze activiteiten en ontspannings-mogelijkheden. ❖ Geniet een dagje zwemmen in het Center Parcs Aqua Mundo subtropisch zwemparadijs!

Lees meer...

Center Parcs Park Eifel
Adres: Am Kurberg
56767
Gunderath
Rijnland-Palts
Duitsland
Telefoon: +49-2657-80-90
Website: https://www.centerparcs.nl/nl-nl/duitsland/fp_HE_vakantiepark-park-eifel

Een prachtige waterwereld met palmbomen en tropische planten. Uiteraard wordt er ook aan de kleintjes gedacht: voor de kids is er het veilige Kinder-doe-bad. Je kunt ook heerlijk relaxen in de Spa. ❖ Geniet een dagje zwemmen in het Center Parcs !

Lees meer...

Center Parcs Park Bostalsee
Adres: Lindenallee 1
66625
Nohfelden
Saarland
Duitsland
Telefoon: +49-685-29-02-80
Website: https://www.centerparcs.nl/nl-nl/duitsland/fp_BT_vakantiepark-park-bostalsee

Meer waterpret is niet mogelijk. Hier vind je de beste glijbanen van Center Parcs. Het 4.000m2 grote tropische zwemparadijs is vermaak en avontuur voor jong en oud. Ook is het relaxen in de Welness & Spa. ❖ Geniet een dagje zwemmen in het Center Parcs !

Lees meer...

Center Parcs Bispinger Heide
Adres: Töpinger Strasse 69
29646
Bispingen
Nedersaksen
Duitsland
Telefoon: +49-519-49-40
Website: https://www.centerparcs.nl/nl-nl/duitsland/fp_BS_vakantiepark-bispinger-heide

In de in Bispinger Heide kan je lekker pootje baden, op het terras zitten of baantjes trekken. Of laat je verwennen in Nature & Spa, het Health & Beauty Center, met een ontspannende massage. ❖ Geniet een dagje zwemmen in het Center Parcs Aqua Mundo !

Lees meer...

Center Parcs Park Nordseeküste
Adres: Strandallee 36
26969
Tossens
Bremerhaven
Duitsland
Telefoon: +49-47-369-28-94-94
Website: https://www.centerparcs.nl/nl-nl/duitsland/fp_BK_vakantiepark-park-nordseekuste?pl=nav

Het tropisch zwemparadijs in Center Parcs Park Nordseeküste is bruisend waterplezier voor jong en oud. Een tropische waterwereld van ruim 4.000 vierkante meter strekt zich voor je uit. ❖ Geniet een dagje zwemmen in het Center Parcs Aqua Mundo !

Lees meer...
...