Deal vakantiepark Veluwe 🏕️ EuroParcs Resort De Wije Werelt

Prijs (per accommodatie)€278,-€488,- -43%
Vertrek opMaandag 4 oktober 2021
Verblijf Dagen logies
AccommodatieVakantiehuis
Bestemming Nederland »  Veluwe »  Otterlo
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieBungalowSpecials
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij BungalowSpecials

Goedkope vakantiepark Nederland ⭐  Dagen logies in EuroParcs Resort De Wije Werelt, Otterlo ⭐ € 278,- per accommodatie ⭐ Deal vakantiepark Veluwe - Nederland met vertrek op maandag 4 oktober 2021 ⭐ Veilig boeken bij BungalowSpecials met geld terug garantie bij calamiteiten.

8

Vakantiepark EuroParcs Resort De Wije Werelt

EuroParcs Resort De Wije Werelt, Otterlo (Gelderland) Arnhemseweg 100 6731 BV   Otterlo Nederland EuroParcs Resort De Wije Werelt ligt in Otterlo en beschikt over 100 accommodaties. EuroParcs Resort De Wije Werelt wordt beoordeeld met een: 8.3 en heeft een vanaf prijs van: € 122.00 Kenmerken: Rust en ruimte Bosrijke omgeving Fietsen Wandelen Kindvriendelijk Beschikt over goede faciliteiten Kinderen Natuurgebied EuroParcs Resort De Wije Werelt beschikt over de volgende faciliteiten: Mini-market Wasserette Buitenzwembad Restaurant Receptie Wifi Speeltuin Fietsverhuur Kinderboerderij/dierenweide Kinderclub begeleid alleen in de vakanties Speelparadijs binnen Snackbar À la carte restaurant Pierenbad Nederlands Engels Duits Check-in / Check-out: Check-in vanaf: 15.00 uur Check-out voor: 10.00 uur

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 4 oktober 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder BungalowSpecials, op datum van publicatie: 2021-08-09. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!