Autovakantie 58148192 123rf

Goedkope autovakanties dichtbij huis in Europa. Bekijk snel de aanbiedingen van de beste reisorganisaties voor een autovakantie. Van een weekendje weg of midweek naar zwemparadijs Tropical Islands Resort nabij Berlijn, tot genieten van de prachtige natuur in een vakantiepark in België, Frankrijk of Zuid-Duitsland.

Aanbiedingen autovakanties

Met eigen vervoer op vakantie in Europa

Het grootste subtropische zwemparadijs van Europa

Op zoek naar een tropische vakantie dichtbij huis? Niet ver van Berlijn, Duitsland vind je Europa's grootste tropische vakantiebestemming: het Tropical Islands Resort. Je waant je op een heus tropisch bounty eiland. Zo is er een exotische zwemparadijs en in de betoverende lagune kun je door de grotten zwemmen. Ook kun je heerlijk relaxen op het strand, onder de palmbomen. Amazonia, het buitenbereik van Tropical Islands dat het hele jaar geopend is, biedt op circa 35.000 m² talrijke waterattracties, uitgestrekte ligweiden, sportvelden en wellness- en ontspanningsmogelijkheden voor de hele familie.

Met de auto naar Disneyland Parijs

Sprookjes spelen de hoofdrol in vijf ongelooflijke landen gevuld met klassieke attracties, shows en parades. Sta schouder aan schouder met zwaard zwaaiende piraten, reis door de tijd en de ruimte en kijk met verwondering naar het onvergetelijke vuurwerk en de lichtshows boven Sleeping Beauty Castle. Disneyland Parijs is eenvoudig te bereiken met de auto. Vanaf Amsterdam is het 530 km rijden en ben je dus in ongeveer 5 uur op je Disney vakantiebestemming.

Ruim aanbod vakantieparken binnen 3 uur rijden

Met de auto kun je snel op je favoriete vakantiepark zijn. Binnen enkele uren rijden liggen vele prachtige vakantieparken, campings en glampings. Geniet van een bungalow midden in de natuur. Met bosrijke omgeving voor lange mooie wandeltochten. Subtropisch zwemparadijs voor vele uren waterplezier voor de hele familie. En uiteraard vele activiteiten, faciliteiten en animatie. Alles is aanwezig voor een comfortabel relax- en actieve vakantie voor jong en oud!

lees verder...

Center Parcs korting Bungalows met 36% korting

Center Parcs Vroegboekkorting Zomervakantie 2019