Hotel De Oringer Marke € 101,- ✓ vertrek 17 juli 2024

Prijs (per persoon)€101,-€125,- -19%
Boekingskosten€19,95
Vertrek opWoensdag 17 juli 2024
Verblijf1 of 2 overnachtingen logies ontbijt
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Nederland »  Drenthe »  Odoorn
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieTraveldeal
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Traveldeal

Logies ontbijt in Hotel De Oringer Marke, Odoorn € 101,-  (per persoon) ⭐ Verblijf in 3 sterren hotel ⭐ 1 of 2 overnachtingen ⭐ Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet ⭐ Dagelijks 3-gangendiner ⭐ 1 toegangsticket voor WILDLANDS per persoon t.w.v. € 27,50 per ticket ⭐ Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel ⭐ Tip: maak prachtige fietstochten in de omgeving! ⭐ Veilig boeken bij Traveldeal!

7.5

Hotel De Oringer Marke

Even tot rust komen in een prachtige omgeving? Hotel De Oringer Marke is hiervoor een uitermate geschikte locatie. Het hotel ligt aan de brink van het Drentse dorp Odoorn en is daarmee een ideaal uitgangspunt voor heerlijke fietsvakantie! Daarbij heeft het hotel zijn eigen fietsmagazine, voorzien van mooie fietsroutes en MTB routes. Een unieke fietsroute om je weekend weg rustig mee te beginnen is de 'korte beentjes route' naar het theehuis poolshoogte en naar de schaapskudde van Exloo. Maar er is meer. Drenthe heeft maar liefst 2500 km aan fietspaden. Ideaal dus om de regio in eigen tempo te verkennen. Sta oog in oog met wilde dieren en beleef spannende avonturen in WILDLANDS in Emmen, je entreebewijs hiervoor is bij het arrangement inbegrepen!

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 17 juli 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Traveldeal, op datum van publicatie: 2024-01-07. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!