CAM 4* Friesland € 99,- ➤ - dagen logies

Prijs€99,-€190,- -48%
Boekingskosten€15,-
Vertrek opDinsdag 30 juli 2024
Verblijf- Dagen logies
Accommodatie4 Sterren cam
Bestemming Nederland »  Friesland »  Appelscha
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieVacanceselect
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Vacanceselect

Veel korting zomervakantie Nederland. - Dagen logies in De Roggeberg, Appelscha € 99,- . Super korting cottage Friesland - Nederland met vertrek op dinsdag 30 juli 2024 ⭐ Verblijf in 4 sterren cam ⭐ Wandelen in de natuur ⭐ Nu veilig boeken bij Vacanceselect!

8.3

Vakantiepark De Roggeberg

De Roggeberg - Friesland. De Roggeberg in Appelscha. Gratis zwembad naast het park en spetterpark. Met het treintje over het park naar de activiteiten.

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 30 juli 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Vacanceselect, op datum van publicatie: 2024-01-28. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!