Vakantiehuis 5* Overijssel € 99,- 🏕️ speeltuin, zwembad

Prijs€99,-€150,- -34%
Boekingskosten€15,-
Vertrek opDonderdag 29 augustus 2024
Verblijf- Dagen logies
Accommodatie5 Sterren vakantiehuis
Bestemming Nederland »  Overijssel »  Mariënberg
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieVacanceselect
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Vacanceselect

Ongelooflijke korting zomervakantie Nederland. - Dagen logies in De Pallegarste, Mariënberg € 99,- . Actie aanbieding vakantiepark Overijssel - Nederland met vertrek op donderdag 29 augustus 2024 ⭐ Verblijf in 5 sterren vakantiehuis ⭐ Wandelen in de natuur ⭐ Nu veilig boeken bij Vacanceselect!

8.6

Vakantiepark De Pallegarste

De Pallegarste - Overijssel. De Pallegarste in Mariënberg. Groot zwembad met glijbanen en waterspeeltuin. Boerderij en indoorspeeltuin.

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 29 augustus 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Vacanceselect, op datum van publicatie: 2024-02-17. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!