Vakantie 5* Waddeneilanden € 99,- 【vertrek 25 augustus 2024】

Prijs€99,-€150,- -34%
Boekingskosten€15,-
Vertrek opZondag 25 augustus 2024
Verblijf- Dagen logies
Accommodatie5 Sterren bungalow
Bestemming Nederland »  Waddeneilanden »  de Cocksdorp
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieVacanceselect
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Vacanceselect

Stuntdeal zomervakantie Nederland. - Dagen logies in Vakantiepark de Krim, de Cocksdorp € 99,- . Super aanbieding vakantiehuisje Waddeneilanden - Nederland met vertrek op zondag 25 augustus 2024 ⭐ Verblijf in 5 sterren bungalow ⭐ Wandelen in de natuur ⭐ Nu veilig boeken bij Vacanceselect!

8.5

Vakantiepark Vakantiepark de Krim

Vakantiepark de Krim - Waddeneilanden. Vakantiepark de Krim in de Cocksdorp. Spectaculair zwembad met glijbanen. Diverse restaurants.

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 25 augustus 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Vacanceselect, op datum van publicatie: 2024-02-21. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!