Belgisch Limburg - België 🚗️ 3 of 4 overnachtingen op basis van logies Park Molenheide

Prijs (per persoon)€289,-€525,- -45%
Boekingskosten€19,95
Vertrek opZondag 12 januari 2025
Verblijf3 of 4 overnachtingen op basis van logies logies
AccommodatieBungalow
Bestemming België »  Belgisch Limburg »  Houthalen
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieTraveldeal
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Traveldeal

Logies in Park Molenheide, Houthalen € 289,-  (per persoon) ⭐ Kindvriendelijk ⭐ 3 of 4 overnachtingen op basis van logies ⭐ Gratis gebruik van WiFi ⭐ Inclusief eindschoonmaak ⭐ Onbeperkt gratis toegang tot zwemparadijs en speelparadijs ⭐ Tip: ga een dagje naar Hasselt ⭐ Veilig boeken bij Traveldeal!

8.8

Park Molenheide € 289,- | samen met de kids

Park Molenheide is een verborgen parel in Belgisch Limburg, waar je een unieke vakantie-ervaring kunt beleven. Zoek je ontspanning of actie, dit park biedt het. Met een zwemparadijs, 4 zwembaden en glijbanen, is er plezier voor iedereen. Liefhebbers van spelen en ontdekken genieten van de grootste overdekte binnenspeeltuin in de Benelux. Met 7.500 m2 speelruimte kan iedereen zich uitleven. Avonturiers kunnen terecht op de indoor minigolfbaan met creatieve hindernissen en banen.

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 12 januari 2025. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Traveldeal, op datum van publicatie: 2024-06-26. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!