Limburg - Nederland 🚗️ 3, 4 of 7 overnachtingen Center Parcs Het Heijderbos

Prijs (per persoon)€218,-€341,- -36%
Boekingskosten€19,95
Vertrek opVrijdag 1 december 2023
Verblijf3, 4 of 7 overnachtingen logies
AccommodatieBungalow
Bestemming Nederland »  Limburg »  Heijen
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieTraveldeal
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Traveldeal

Logies in Center Parcs Het Heijderbos, Heijen € 218,-  (per persoon) ⭐ 3, 4 of 7 overnachtingen o.b.v. logies ⭐ Verblijf in een vernieuwde Comfort, Premium of VIP Cottage ⭐ Inclusief bedlinnen ⭐ Inclusief eindschoonmaak en toeristenbelasting ⭐ Gratis gebruik van Wi-Fi op het park ⭐ Toegang tot subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo ⭐ Vrij entree tot de Jungle Dome ⭐ Talloze activiteiten voor alle leeftijden ⭐ Fietsen, skelters, bolderwagens etc. zijn te huur bij het park (tegen een toeslag) ⭐ Omgeving perfect voor het maken van wandel- en fietstochten ⭐ Tip: bezoek Nijmegen ⭐ Veilig boeken bij Traveldeal!

9

Center Parcs Het Heijderbos

In het noordelijkste puntje van Limburg, dichtbij Nijmegen, stap je als avonturier van de ene wereld in de andere! Center Parcs Het Heijderbos is genieten voor jong en oud! De jongsten kunnen heerlijk ravotten in de speeltuinen en zwembaden en er worden talloze activiteiten voor alle leeftijden georganiseerd. Ga op expeditie in de Jungle Dome, breng een bezoek aan Nijmegen of maak een rit ter paard door de Limburgse Maasvallei. Toe aan actie? Subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo heeft de snelste wildwaterbaan van Center Parcs. Zie in de bochten maar eens overeind te blijven! Fietsen kun je op het park huren, ontdek het bourgondische leven van Limburg en de ongerepte bossen van de Maasvallei tijdens een prachtige fietstocht!

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 1 december 2023. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Traveldeal, op datum van publicatie: 2023-05-17. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!