Noord-Holland - Nederland ❤️ 1, 2 of 3 overnachtingen in een hotelkamer Roompot vakantiepark Marinapark Volendam

Prijs (per persoon)€44,-€66,- -33%
Boekingskosten€19,95
Vertrek opZondag 31 maart 2024
Verblijf1, 2 of 3 overnachtingen in een hotelkamer logies ontbijt
AccommodatieBungalow
Bestemming Nederland »  Noord-Holland »  Volendam
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieTraveldeal
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Traveldeal

Logies ontbijt in Roompot vakantiepark Marinapark Volendam, Volendam € 44,-  (per persoon) ⭐ 1, 2 of 3 overnachtingen in een hotelkamer ⭐ Dagelijks uitgebreid ontbijt ⭐ Het park beschikt over een overdekt zwembad ⭐ Hotel gelegen nabij Marken, Edam en Monnickendam ⭐ Op ca. 20 minuten rijden van Amsterdam ⭐ De hotelkamers zijn recent vernieuwd! ⭐ TIJDELIJK boekbaar! ⭐ Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel ⭐ Tip: bezoek een van de omliggende steden ⭐ Veilig boeken bij Traveldeal!

7

Roompot vakantiepark Marinapark Volendam

Verblijf 2, 3 of 4 dagen in een heerlijke hotelkamer op Marinapark Volendam dat pal aan de oever van het IJsselmeer gelegen is. Traditionele klederdracht, houten huizen, gerookte paling, boten en klompen. Nergens in Nederland komen zoveel oer-Hollandse tradities samen als in Volendam. Neem een kijkje in de gezellige haven met oudhollandse schepen en maak een boottochtje naar Marken. Laat je fotograferen in traditionele Volendammer klederdracht en leer meer over de historie van Volendam in één van de musea. Ben je een fietsliefhebber? De omgeving rond Volendam is ideaal voor lange fietstochten door de uitgestrekte polders. Zin in een uitstap? Monnickendam ligt op 17 minuten rijden met de auto. Amsterdam en de bollenvelden bereik je binnen 20 minuten rijden. ##Let op! Deze deal is boekbaar t/m 28 september!

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 31 maart 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Traveldeal, op datum van publicatie: 2023-09-23. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!