Overijssel - Nederland 🏕️ 3, 4 of 7 overnachtingen De Lourenshoeve

Prijs (per persoon)€436,-€538,- -19%
Boekingskosten€19,95
Vertrek opZondag 26 januari 2025
Verblijf3, 4 of 7 overnachtingen logies
AccommodatieBungalow
Bestemming Nederland »  Overijssel »  Den Ham
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieTraveldeal
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Traveldeal

Logies in De Lourenshoeve, Den Ham € 436,-  (per persoon) ⭐ 3, 4 of 7 overnachtingen o.b.v. logies ⭐ Verblijf in vrijstaande boerderij op kleinschalig park ⭐ Incl. gebruik van faciliteiten in de boerderij ⭐ Gratis gebruik van Wi-Fi in de boerderij ⭐ Gratis parkeren bij de accommodatie ⭐ Tips: Bezoek Zwolle of ga wandelen op de Sallandse Heuvelrug ⭐ Veilig boeken bij Traveldeal!

8.9

De Lourenshoeve € 436,- | parkeerplaats, wifi

Verblijf een weekend, midweek of een week in een vrijstaande boerderij op een rustig en kleinschalig vakantiepark. Het park is gelegen in het prachtige en bosrijke Twente nabij Hellendoorn, Ommen en de Overijsselse Vecht. Je vindt hier je alle rust en ruimte. Vervelen hoef je je zeker niet, want er is meer dan genoeg te doen in deze groene omgeving! Ga paardrijden, fietsen of wandelen op de Sallandse Heuvelrug of het Wierdense Veld. Ontdek het pittoreske landschap en de vele historische plaatsen. In het nabijgelegen Vriezenveen en Heino vind je enkele interessante musea. Een uitstapje naar een grotere stad is ook zo gemaakt. Vanaf Den Ham is het 40 minuten rijden naar Zwolle en 25 minuten naar Almelo.

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 26 januari 2025. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Traveldeal, op datum van publicatie: 2024-07-22. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!