Gelderland - Nederland 🏕️ 1 overnachting Hotel Oranjeoord

Prijs (per persoon)€79,-€114,- -31%
Boekingskosten€19,95
Vertrek opMaandag 15 januari 2024
Verblijf1 overnachting logies ontbijt
Accommodatie3 Sterren chalet
Bestemming Nederland »  Gelderland »  Hoog Soeren
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieTraveldeal
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Traveldeal

Logies ontbijt in Hotel Oranjeoord, Hoog Soeren € 79,-  (per persoon) ⭐ Verblijf in 3 sterren chalet ⭐ 1 overnachting ⭐ 1 x uitgebreid ontbijtbuffet ⭐ 1 x dagentree voor Wellnessresort Veluwse Bron t.w.v. € 41,50 p.p. ⭐ Hotel zit op ca. 25 minuten rijden van de Veluwse Bron ⭐ Hotel gelegen nabij Nationaal Park de Hoge Veluwe ⭐ Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel ⭐ Veilig boeken bij Traveldeal!

7

Hotel Oranjeoord

Het stijlvolle Hotel Oranjeoord dateert uit 1898 en was ooit koninklijk bezit. Het hotel ligt in monumentendorp Hoog Soeren, op het hoogste punt van de Veluwe en wordt omringd door bossen. Daarnaast vind je in de omgeving landerijen van natuurreservaat 'De Kroondomeinen', op enkele kilometers van Apeldoorn. In Emst zit de Veluwse Bron waar je één keer naartoe kan gaan met deze deal. Heerlijk om te ontspannen en op te laden. Bij het hotel zit een aangrenzend bos waar je voor een verfrissende wandeling naartoe kan gaan. In en rond het dorp Hoog Soeren zijn tal van wandel- en fietsroutes uitgezet, waaronder rond Het Aardhuis, het voormalige jachtchalet van Koning Willem III. Heerlijk 2 dagen genieten van wellness en natuur!

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 15 januari 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Traveldeal, op datum van publicatie: 2023-07-09. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!