Gelderland - Nederland 🚗️ 1 overnachting Sanadome Hotel & Spa Nijmegen

Prijs (per persoon)€100,-€161,- -38%
Boekingskosten€19,95
Vertrek opVrijdag 31 mei 2024
Verblijf1 overnachting logies ontbijt
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Nederland »  Gelderland »  Nijmegen
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieTraveldeal
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Traveldeal

Logies ontbijt in Sanadome Hotel & Spa Nijmegen, Nijmegen € 100,-  (per persoon) ⭐ Verblijf in 4 sterren hotel ⭐ 1 overnachting ⭐ 1 x uitgebreid ontbijtbuffet ⭐ 2 dagen toegang tot Thermen 09:00 tot 23:00 t.w.v. € 85,00 p.p. ⭐ 2 dagen toegang tot fitness Sanasport Health Club ⭐ Gratis luxe slippers t.w.v. € 10,00 p.p. ⭐ Badkleding verplicht in de thermen ⭐ Veilig boeken bij Traveldeal!

8

Sanadome Hotel & Spa Nijmegen

Twee heerlijke dagen ontspannen in de Thermen van Sanadome, wat een luxe! Tijdens je verblijf kun je na je ontbijt direct door naar de Thermen om even de wereld om je heen te vergeten en in een van de vele verwarmde baden de heilzame werking te ervaren. Het thermaalwater in Sanadome komt uit een eigen zoet- en zoutwaterbron en heeft een maximale temperatuur van 37°C. Ook kun je genieten van diverse behandelingen zoals een warme olie massage of een anti-stress behandeling. Zin in een kopje koffie of thee met gebak? Dat kan onder andere in het spa restaurant Marina waar je uitkijkt over de Thermen. Voor lunch, lounge en diner zijn er diverse plekken waar je na of tijdens je bezoek kunt genieten van diverse gerechten, hapjes en drankjes. ##Extra in prijs verlaagd!

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 31 mei 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Traveldeal, op datum van publicatie: 2023-11-17. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!