Utrecht - Nederland ☀ - Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum

Prijs (per persoon)€86,-€151,- -43%
Boekingskosten€19,95
Vertrek opDonderdag 1 februari 2024
Verblijf- logies ontbijt
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Nederland »  Utrecht »  Zeist
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieTraveldeal
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Traveldeal

Logies ontbijt in Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum, Zeist € 86,-  (per persoon) ⭐ Verblijf in 3 sterren hotel ⭐ 1 of 2 overnachting ⭐ Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet ⭐ 1 x Bezoek wellness KNVB Campus (3,5 uur) t.w.v. € 30,00 p.p.! ⭐ Verblijf in een natuurrijke omgeving ⭐ Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel ⭐ Tip: maak een wandeling op de Utrechtse Heuvelrug ⭐ Veilig boeken bij Traveldeal!

8

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum

Middenin de bossen is het Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum gelegen. Je komt aanrijden op een 400 meter lange oprijlaan en komt terecht in een oase van rust. Door de bosrijke omgeving is het de ideale uitvalsbasis wandeling of fietstocht op de Utrechtse Heuvelrug. Maak zelf de keuze of je 's middags of 's avonds gebruik wilt maken van het wellness aanbod in het KNVB Campus. Hier kom je om volledig te ontspannen en echt even alles te vergeten. 's Middags bij terugkomst in het hotel kun je plaatsnemen in de lounge of op een van de sfeervolle terrassen voor een versnapering. Kortom: Je kunt even helemaal opladen tijdens een nachtje of weekendje weg midden in de natuur.

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 1 februari 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Traveldeal, op datum van publicatie: 2023-07-24. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!