Waterworld Waterpark Ayia Napa
Adres: 18, Ayia Thekla Road
Agia Napa
Agia Napa
Telefoon: +35 723 72 4444
Website: https://waterworldwaterpark.com
Beoordeling: 8.8
Op basis van: 3114 Google reviews

Waterworld in Grieks Cyprus is hét van Cyprus. Met vele spannende glijbanen en tal van van waterattracties is dit een waterparadijs voor kinderen van alle leeftijden! Hier zal iedereen zich de hele dag vermaken. Het is een spetterend dagje uit tijdens je zonvakantie Cyprus.

Goedkope aquapark vakanties

Zwemparadijs Cyprus: Waterworld

Met de vele zwembaden en glijbanen is Waterworld een fantastisch . Enorme sensationele glijbanen als The Fall of Icarus, The Quest of Heracles en The Drop to Atlantis lijken zo in avonturen van Griekse helden thuis te horen. In het hele waterpark vindt je het Griekse mythen thema terug in de spannende attracties. Er is spanning en ontspanning voor iedereen. De jongste kinderen vermaken zich in The Trojan Adventure, Danaides Waterworks en de Atlantis Activity pool. In het park is ook spanning op het droge te vinden. Zo is er een kartbaan bij het waterpark.

Ontspanning in Waterworld

In Aphrodites Pools kan lekker gerelaxed worden. Hier kun je op massagebanken in het water liggen terwijl de luchtbubbels je fijn masseren. Dein lekker op de golven in het golfslagbad en laat je op een rubberbootje over Odyssey rivier dobberen. Wil je wat meer privé ontspannen, dan kun je VIP lounges huren om even bij te komen. Wil je iets bijzonders? Ga dan naar de Hygeia Fish Spa, waar kleine visjes huidschilfertjes van je voeten en benen eten, terwijl je lekker ontspant.

lees verder...

Reviews Waterworld Waterpark

(0 beoordelingen)
0
0
0
s2sdefault

Vakantieweeragia napa

Verwacht voor morgen: half bewolkt
11°C 0mm
0m/s 45% 40%
27 januari
12°C / 4°C
geheel bewolkt
28 januari
11°C / 5°C
lichte regen
29 januari
12°C / 5°C
lichte regen
30 januari
11°C / 5°C
onbewolkt
31 januari
9°C / 2°C
lichte regen
1 februari
12°C / 2°C
onbewolkt

Ockyz SweakersAntislip zwemsokken

sweakers ockyz

Aquapark aanbiedingen