Vanwege het dreigende Coronavirus zijn alle zwembaden en parken tot nader order gesloten!

Waterworld Waterpark Ayia Napa
Adres: 18, Ayia Thekla Road
Agia Napa
Agia Napa
Telefoon: +35 723 72 4444
Website: https://waterworldwaterpark.com
Beoordeling: 8.8
Op basis van: 3114 Google reviews

Waterworld in Grieks Cyprus is hét waterpark van Cyprus. Met vele spannende glijbanen en tal van van waterattracties is dit een waterparadijs voor kinderen van alle leeftijden! Hier zal iedereen zich de hele dag vermaken. Het is een spetterend dagje uit tijdens je zonvakantie Cyprus.

Goedkope aquapark vakanties

Zwemparadijs Cyprus: Waterworld

Met de vele zwembaden en glijbanen is Waterworld een fantastisch aquapark. Enorme sensationele glijbanen als The Fall of Icarus, The Quest of Heracles en The Drop to Atlantis lijken zo in avonturen van Griekse helden thuis te horen. In het hele waterpark vindt je het Griekse mythen thema terug in de spannende attracties. Er is spanning en ontspanning voor iedereen. De jongste kinderen vermaken zich in The Trojan Adventure, Danaides Waterworks en de Atlantis Activity pool. In het park is ook spanning op het droge te vinden. Zo is er een kartbaan bij het waterpark.

Ontspanning in Waterworld

In Aphrodites Pools kan lekker gerelaxed worden. Hier kun je op massagebanken in het water liggen terwijl de luchtbubbels je fijn masseren. Dein lekker op de golven in het golfslagbad en laat je op een rubberbootje over Odyssey rivier dobberen. Wil je wat meer privé ontspannen, dan kun je VIP lounges huren om even bij te komen. Wil je iets bijzonders? Ga dan naar de Hygeia Fish Spa, waar kleine visjes huidschilfertjes van je voeten en benen eten, terwijl je lekker ontspant.

lees verder...
0
0
0
s2smodern

Reviews Waterworld Waterpark

(0 beoordelingen)

Vakantieweeragia napa

Verwacht voor morgen: onbewolkt
14°C 0mm
10m/s 56% 2%
30 maart
16°C / 11°C
half bewolkt
31 maart
17°C / 13°C
zwaar bewolkt
1 april
15°C / 11°C
lichte regen
2 april
17°C / 11°C
licht bewolkt
3 april
19°C / 12°C
geheel bewolkt
4 april
21°C / 14°C
geheel bewolkt

Ockyz SweakersAntislip zwemsokken

sweakers ockyz

Aquapark aanbiedingen