Waterworld Waterpark Ayia Napa

Waterworld cyprus poseidon wavepool

Waterworld in Grieks Cyprus is hét waterpark van Cyprus. Met vele spannende glijbanen en tal van van waterattracties is dit een waterparadijs voor kinderen van alle leeftijden! Hier zal iedereen zich de hele dag vermaken. Het is een spetterend dagje uit tijdens je zonvakantie Cyprus.

Goedkope vakanties agia napa

Even geen deals. Bekijk de aanbiedingen bij onze aanbevolen reisaanbieders...

Vakantie weer agia napa komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: half bewolkt
28°C 0mm
3m/s 42% 67%
8 juni
29°C / 19°C
bewolkt
9 juni
31°C / 22°C
lichte regen
10 juni
27°C / 21°C
lichte regen
11 juni
26°C / 18°C
lichte regen
12 juni
24°C / 16°C
half bewolkt
13 juni
24°C / 17°C
lichte regen
14 juni
24°C / 17°C
lichte regen
15 juni
26°C / 18°C
zeer lichte bewolking
16 juni
29°C / 19°C
onbewolkt
17 juni
31°C / 21°C
onbewolkt
18 juni
32°C / 21°C
onbewolkt
19 juni
32°C / 22°C
onbewolkt

Aquapark Cyprus: Waterworld

Met de vele zwembaden en glijbanen is Waterworld een fantastisch aquapark. Enorme sensationele glijbanen als The Fall of Icarus, The Quest of Heracles en The Drop to Atlantis lijken zo in avonturen van Griekse helden thuis te horen. In het hele waterpark vindt je het Griekse mythen thema terug in de spannende attracties. Er is spanning en ontspanning voor iedereen. De jongste kinderen vermaken zich in The Trojan Adventure, Danaides Waterworks en de Atlantis Activity pool. In het park is ook spanning op het droge te vinden. Zo is er een kartbaan bij het waterpark.

Ontspanning in Waterworld

In Aphrodites Pools kan lekker gerelaxed worden. Hier kun je op massagebanken in het water liggen terwijl de luchtbubbels je fijn masseren. Dein lekker op de golven in het golfslagbad en laat je op een rubberbootje over Odyssey rivier dobberen. Wil je wat meer privé ontspannen, dan kun je VIP lounges huren om even bij te komen. Wil je iets bijzonders? Ga dan naar de Hygeia Fish Spa, waar kleine visjes huidschilfertjes van je voeten en benen eten, terwijl je lekker ontspant.

Beoordelingen agia napa

Customer Review
No reviews yet