Splashworld Playa Estepona, Costa del Sol

Splashworld playa estepona 5

Waterpark zwemparadijs en 4 sterren all inclusive hotel Splashworld Playa Estepona. Vind de beste aanbiedingen voor een all inclusive zonvakantie Costa del Sol Spanje in het Splashworld Playa Estepona bij onze selectie reisaanbieders. Geniet van de all inclusive service en vele waterattracties in het aquapark voor jong en oud.

Goedkope vakanties costa del sol

Even geen deals. Bekijk de aanbiedingen bij onze aanbevolen reisaanbieders...

Vakantie weer costa del sol komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: matige regen
22°C 4mm
3m/s 85% 100%
8 juni
23°C / 18°C
lichte regen
9 juni
27°C / 20°C
half bewolkt
10 juni
28°C / 22°C
licht bewolkt
11 juni
28°C / 22°C
zeer lichte bewolking
12 juni
30°C / 22°C
onbewolkt
13 juni
30°C / 22°C
onbewolkt
14 juni
31°C / 22°C
zeer lichte bewolking
15 juni
30°C / 23°C
licht bewolkt
16 juni
30°C / 22°C
onbewolkt
17 juni
31°C / 22°C
onbewolkt
18 juni
27°C / 22°C
lichte regen
19 juni
27°C / 21°C
onbewolkt

Splashworld vakantie Costa del Sol: Playa Estepona

Met uitdagende lange lange glijbanen, een kids waterspuitpark, 5 zwembaden inclusief een golfslagbad is een Splashworld Playa Estepona een bijzonder compleet waterpark. En daarnaast is er, letterlijk, nog het strand. Splashworld Playa Estepona, gelegen aan de Costa del Sol, niet ver naast Marbella, is dan ook een fantastische vakantiebestemming voor het hele gezin. Geniet hier van het waterpark, het strand, het heerlijke Spaanse weer en natuurlijk van de voordelen van het All Inclusive arrangement. Het waterpark is gratis toegankelijk van uit het resort en ook in het waterpark geldt het zelfs het all inclusive arrangement. Een all inclusive vakantie in Splashworld Playa Estepona is een vakantie om nooit te vergeten.

Vakantie Costa del Sol

Aan de Costa del Sol liggen verschillende populaire badplaatsen, zoals Marbella en Torremolinos. De belangrijkste stad in de buurt Málaga, welke zeker een bezoek waard is. De regio heeft een lange geschiedenis en er zijn dan ook veel bezienswaardigheden. Deze regio heeft natuurlijk ook prachtige stranden, waar vele watersporten en andere activiteiten mogelijk zijn. Ook de natuur hier is indrukwekkend. Wanneer je een uitstapje wil maken, dan zijn de mogelijkheden in deze regio eindeloos.

Entertainment en faciliteiten

  • aquapark (gratis)
  • 3 zwembaden
  • 2 kinderbaden
  • kinderdisco
  • kidsclub
  • speeltuin
  • buffetrestaurant
  • 3 bars
  • winkel
  • gratis wifi

Beoordelingen costa del sol

Customer Review
No reviews yet