PortAventura Caribe Aquatic Park, Salou

Portaventura costa caribe rio loco

Costa Caribe waterpark is onderdeel van het enorme pretpark PortAventura vlak bij Salou. Met vele spannende waterattracties voor jong en oud, is Costa Caribe de ideale plek om af te koelen tijdens je zonvakantie aan de Costa Dorada!

Goedkope vakanties salou

Even geen deals. Bekijk de aanbiedingen bij onze aanbevolen reisaanbieders...

Vakantie weer salou komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: matige regen
13°C 4mm
19m/s 51% 67%
4 maart
15°C / 7°C
half bewolkt
5 maart
15°C / 10°C
onbewolkt
6 maart
13°C / 8°C
onbewolkt
7 maart
13°C / 10°C
half bewolkt
8 maart
13°C / 11°C
lichte regen
9 maart
13°C / 8°C
zware regenval
10 maart
13°C / 11°C
lichte regen
11 maart
15°C / 10°C
onbewolkt
12 maart
14°C / 11°C
bewolkt
13 maart
13°C / 11°C
lichte regen
14 maart
15°C / 11°C
lichte regen
15 maart
14°C / 11°C
zeer lichte bewolking

Costa Dorada waterpark Costa Caribe

Met de El Tífon en de King Khajuna heeft Costa Caribe twee intens sensationele glijbanen, waarbij je met de King Khajuna een stijle afdaling maakt van maar liefst 31 meter! Maar aan de Costa Caribe tref je veel meer spannende glijbanen en attracties. Dobber op een rubberbootje over de El Río Loco of ga met een bootje van de El Torrente glijbaan. In het golfslagbad El Triángulo de las Bermudas zullen al je zorgen verdwijnen.

Costa Caribe voor kinderen

Ook voor jonge kinderen zijn er leuke attracties om in te spetteren. El Gran Caribe is een indoor waterpark, speciaal voor de jongsten, maar ook in de rest van het park vind je leuke attracties voor jongere kinderen en het hele gezin. El Galeón Pirata, Sésamo Beach en Playa Paraíso bieden plezier voor iedereen.

Restaurants in Costa Caribe

Tijdens een dagje uit in een waterpark mag het aan lekker eten natuurlijk niet ontbreken. In de restaurants Reggae Café, Focacceria, the Surfer en La Cabaña vind iedereen zijn favoriete snackmaaltijd. In Costa Caribe er niet alleen 4 verschillende restaurants, maar zijn er ook meerdere snackhoeken in het park.

Beoordelingen salou

1 customer review
5 sterren uit 5