PortAventura Caribe Aquatic Park, Salou

Portaventura costa caribe rio loco

Costa Caribe waterpark is onderdeel van het enorme pretpark PortAventura vlak bij Salou. Met vele spannende waterattracties voor jong en oud, is Costa Caribe de ideale plek om af te koelen tijdens je zonvakantie aan de Costa Dorada!

Goedkope vakanties salou

Even geen deals. Bekijk de aanbiedingen bij onze aanbevolen reisaanbieders...
TEMU banner

Vakantie weer salou komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: onbewolkt
24°C 0mm
3m/s 63% 6%
26 september
24°C / 21°C
onbewolkt
27 september
25°C / 21°C
onbewolkt
28 september
25°C / 22°C
bewolkt
29 september
25°C / 22°C
half bewolkt
30 september
24°C / 21°C
onbewolkt
1 oktober
24°C / 21°C
onbewolkt
2 oktober
24°C / 21°C
onbewolkt
3 oktober
24°C / 21°C
zeer lichte bewolking
4 oktober
23°C / 18°C
bewolkt
5 oktober
22°C / 14°C
matige regen
6 oktober
22°C / 13°C
onbewolkt
7 oktober
19°C / 12°C
onbewolkt

Costa Dorada waterpark Costa Caribe

Met de El Tífon en de King Khajuna heeft Costa Caribe twee intens sensationele glijbanen, waarbij je met de King Khajuna een stijle afdaling maakt van maar liefst 31 meter! Maar aan de Costa Caribe tref je veel meer spannende glijbanen en attracties. Dobber op een rubberbootje over de El Río Loco of ga met een bootje van de El Torrente glijbaan. In het golfslagbad El Triángulo de las Bermudas zullen al je zorgen verdwijnen.

Costa Caribe voor kinderen

Ook voor jonge kinderen zijn er leuke attracties om in te spetteren. El Gran Caribe is een indoor waterpark, speciaal voor de jongsten, maar ook in de rest van het park vind je leuke attracties voor jongere kinderen en het hele gezin. El Galeón Pirata, Sésamo Beach en Playa Paraíso bieden plezier voor iedereen.

Restaurants in Costa Caribe

Tijdens een dagje uit in een waterpark mag het aan lekker eten natuurlijk niet ontbreken. In de restaurants Reggae Café, Focacceria, the Surfer en La Cabaña vind iedereen zijn favoriete snackmaaltijd. In Costa Caribe er niet alleen 4 verschillende restaurants, maar zijn er ook meerdere snackhoeken in het park.

Beoordelingen salou

Customer Review
No reviews yet