Adres: Avenida Siam Park
Costa Adeje
Tenerife
Telefoon: +34 822 07 0000
Website: www.tui.nl
Beoordeling: 9.2
Op basis van: 30392 Google reviews

Siam Park ligt in de Costa Adeje op het Spaanse eiland Tenerife (Canarische Eilanden). Met een perfecte combinatie tussen spanning en ontspanning is Siam Park terecht het beste waterpark ter wereld. Met verbazingwekkende glijbanen, verrassende manieren om je te ontspannen en fantastische attracties voor het hele gezin!

Goedkope aquapark vakanties

 

Vakantie weer tenerife komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: licht bewolkt
22°C 0mm
2m/s 69% 11%
1 juni
21°C / 19°C
licht bewolkt
2 juni
22°C / 19°C
licht bewolkt
3 juni
22°C / 20°C
lichte regen
4 juni
22°C / 20°C
half bewolkt
5 juni
22°C / 20°C
lichte regen
6 juni
22°C / 20°C
onbewolkt
7 juni
22°C / 20°C
half bewolkt
8 juni
22°C / 19°C
geheel bewolkt
9 juni
22°C / 19°C
geheel bewolkt
10 juni
22°C / 20°C
half bewolkt
11 juni
23°C / 20°C
licht bewolkt
12 juni
22°C / 19°C
half bewolkt
 

Siam Park: The water kingdom

Siam Park Heeft attracties in 3 thema's. Adrenaline, Familie en Relax. De spannende glijbanen in het thema Adrenaline laten je bloed sneller stromen. Stort jezelf van de 28 meter hoge Tower of Power en schiet met 80 kilometer per uur door een aquarium gevuld met haaien, ervaar gewichtsloosheid in de Dragon en slinger van de berg in de spectaculaire Singha. Ook de spannende glijbanen Kinnaree, Mekong Rapids en The Vulcano mag je niet missen!

Siam park met de hele familie

Siam Park heeft spannende attracties voor het hele gezin om van te genieten. Race tegen elkaar van de Naga Racer, roetsj van de Sawasdee en the Giant, slinger gezamenlijk van de Jungle Snake, of klim, klauter en spetter gezamenlijk in The Lost City Het Siam Park heeft een enorm golfslag bad. De golven hier worden wel 3 meter hoog! Je kunt hier zelfs surfen. In het Siam Park er spanning en sensatie voor het hele gezin.

Relaxen in Siam Park

Om even bij te komen van alle spanning, kun je op verschillende manieren ontspannen in het Siam Park. Ga even lekker bij de Zeeleeuwen op het Sea Lion island kijken of dobber op een binnenband van de Mai Thai River. Ga lekker zonnebaden op het Siam Beach, hier ligt het witste zand van de Canarische eilanden. Je kunt in het Siam Park ook meer privé ontspannen in een Cabana, met onder andere hangmatten en TV. Lekker relaxen doe je ook in de Champagne club. Wanneer je over de Floating Market wandeld, kom je bij winkeltjes en eetgelegenheden.

lees verder...

Reviews Siam Park

9 (1 beoordeling)
 

Ockyz Sweakers Antislip zwemsokken

sweakers ockyz
 

Aquapark aanbiedingen