Siam Park, Tenerife

Adres: Avenida Siam Park
Plaats: Costa Adeje
Regio: Tenerife
Telefoon: +34 822 07 0000
Website: www.tui.nl
Beoordeling: 9.2
Aantal stemmen: 30392 Google reviews

Siam Park ligt in de Costa Adeje op het Spaanse eiland Tenerife (Canarische Eilanden). Met een perfecte combinatie tussen spanning en ontspanning is Siam Park terecht het beste waterpark ter wereld. Met verbazingwekkende glijbanen, verrassende manieren om je te ontspannen en fantastische attracties voor het hele gezin!

Goedkope aquapark vakanties

 

Vakantie weer tenerife komende 14 dagen

Verwacht voor morgen: onbewolkt
25°C 0mm
3m/s 63% 7%
3 juli
26°C / 23°C
onbewolkt
4 juli
25°C / 22°C
onbewolkt
5 juli
26°C / 22°C
onbewolkt
6 juli
26°C / 23°C
onbewolkt
7 juli
26°C / 22°C
half bewolkt
8 juli
26°C / 23°C
onbewolkt
9 juli
26°C / 22°C
onbewolkt
10 juli
27°C / 22°C
onbewolkt
11 juli
26°C / 23°C
onbewolkt
12 juli
27°C / 23°C
onbewolkt
13 juli
27°C / 23°C
zeer lichte bewolking
14 juli
25°C / 22°C
onbewolkt
 

Siam Park: The water kingdom

Siam Park Heeft attracties in 3 thema's. Adrenaline, Familie en Relax. De spannende glijbanen in het thema Adrenaline laten je bloed sneller stromen. Stort jezelf van de 28 meter hoge Tower of Power en schiet met 80 kilometer per uur door een aquarium gevuld met haaien, ervaar gewichtsloosheid in de Dragon en slinger van de berg in de spectaculaire Singha. Ook de spannende glijbanen Kinnaree, Mekong Rapids en The Vulcano mag je niet missen!

Siam park met de hele familie

Siam Park heeft spannende attracties voor het hele gezin om van te genieten. Race tegen elkaar van de Naga Racer, roetsj van de Sawasdee en the Giant, slinger gezamenlijk van de Jungle Snake, of klim, klauter en spetter gezamenlijk in The Lost City Het Siam Park heeft een enorm golfslag bad. De golven hier worden wel 3 meter hoog! Je kunt hier zelfs surfen. In het Siam Park er spanning en sensatie voor het hele gezin.

Relaxen in Siam Park

Om even bij te komen van alle spanning, kun je op verschillende manieren ontspannen in het Siam Park. Ga even lekker bij de Zeeleeuwen op het Sea Lion island kijken of dobber op een binnenband van de Mai Thai River. Ga lekker zonnebaden op het Siam Beach, hier ligt het witste zand van de Canarische eilanden. Je kunt in het Siam Park ook meer privé ontspannen in een Cabana, met onder andere hangmatten en TV. Lekker relaxen doe je ook in de Champagne club. Wanneer je over de Floating Market wandeld, kom je bij winkeltjes en eetgelegenheden.

Beoordeling Siam Park

9 (1 beoordeling)
 

Roompot kortingBungalows vanaf ‚ā¨49,- p/n

Roompot aanbiedingen

BelvillaUnieke villa's vanaf ‚ā¨19,-

Belvilla