Aquadome Lalandia, Billund

Lalandia billund 0

Met spectaculaire glijbanen, een golfslagbad, wilde rivieren èn het Legoland pretpark naast de deur, is subtropisch zwemparadijs The Aquadome en vakantiepark Lalandia Billund een belevenis voor jong en oud. Lalandia Billund populaire bestemming voor een spetterende familievakantie in Denemarken

Weekendje weg met korting

Grootste zwemparadijs van Scandinavië

Het veelzijdige subtropische zwembad Lalandia Billund is een waar paradijs voor jong en oud. In het zwembad zijn talloze attracties, waaronder een golfslagbad, wilde rivieren en spannende glijbanen. Er is zelfs een glijbaan van meer dan 100 meter lang. Er zijn meerdere zwembaden, in de 'Cave pool' zwem je naast een heus onderwater aquarium. Naast het zwemplezier zijn er nog vele andere leuke attracties, waaronder een klimmuur, skihelling en een schaatsbaan. Voor zowel volwassenen en kinderen zijn er wellness voorzieningen om lekker in te ontspannen.

Speelplezier voor de kinderen

Het zwemparadijs staat garant voor waterpret voor jong en oud. Voor de allerjongsten zijn er aparte kinderzwembaden met kleine glijbanen en is er een waterspeelparadijs met verschillende attracties. Zijn de kinderen even uitgespetterd maar hebben ze nog energie over, dan kunnen ze klimmen en klauteren op speeltoestellen in het Monky Tonkyland. Hier worden ook kinderworkshops gegeven waar ze lekker creatief kunnen zijn en er is een Lego hoek, waar ze hun fantasie de vrij loop kunnen laten.

Vakantiepark en Wellness & Spa

Tijdens een vakantie wil je lekker kunnen ontspannen. In Lalandia Billund kan dit zeker. Het vakantiepark is rijk uitgerust met mooie ruime vakantiehuizen. In de vakantiebungalows op het park vindt je alle gemakken van thuis en soms zelfs meer. Zo zijn sommige hiervan zijn zelfs voorzien van sauna en whirlpool. In de Aquadome zijn verschillende sauna's aanwezig, waaronder een biosauna en een aromatherapiesauna. ook zijn er meerdere whirlpools om in te relaxen. Bij het binnenstrand in de aquadome staan comfortabele loungestoelen waar je lekker in kan liggen te ontspannen.

Legoland Denemarken

Direct naast het Lalandia Billund vakantiepark ligt het Legoland Pretpark. Hier vind je vele door Lego en Duplo geinspireerde attracties. Er zijn talloze achtbanen, treintjes, wildwaterbanen en vele andere attracties. In samenwerking met Sealife is zelfs de Lego Atlantis wereld nagebouwd, waarbij de schat van Atlantis wordt bewaakt door echte haaien! Legoland is verdeeld over 9 themawerelden, Duplo land, Imagination zone, Knight Kingdom, Logoredo Town, Miniland, Ninjago world, Adventure land, Polar land en Pirate Land. Ontdek Legoland tijdens een heerlijke familievakantie Denemarken in Lalandia Billund.

Bekijk hier de dagelijkse en afwijkende tarieven en openingstijden.

Beoordelingen the aquadome lalandia billund

1 customer review
5 sterren uit 5
1 year ago
Reisdatum
jaren geleden
Lees verder...
0 van 1 critici vonden deze review nuttig