Lago Lier De Waterperels, Antwerpen

Lago waterperels kinderbad

Subtropisch waterpark De Waterperels, vlak bij Antwerpen, biedt spanning en avontuur voor jong en oud. Met een golfslagbad, wilde rivier, glijbanen, wellness, activiteiten en meer, heb je een spetterend dagje uit ❖ Geniet van een dagje zwemmen in subtropisch zwembad De Waterperels.

Subtropisch zwembad De Waterperels

Met een wedstrijdbad, golfslagbad, wilde rivier, spannende glijbanen en kinderbaden is de Waterperels al een zeer compleet subtropisch zwemparadijs. Je kunt hier heerlijk zwemmen en ravotten, tijdens een dag vol waterplezier. Buiten bevindt zich ook nog een buitenbad met ligweide waar je lekker kunt zonnebaden. Naast het recreatiezwemmen en spelen kun je in de Waterperels ook watersporten. Er is een 25 meter wedstrijdbad en er zijn allerlei activiteiten als aquajoggen en aquafitness. Wil je even relaxen dan kun je even ontspannen in de wellness.

Waterpret voor iedereen

De Waterperels is een zwemparadijs voor iedereen. In het kinderbad zullen kinderen tot 3 jaar zich samen met papa en mama vermaken met allerlei leuke attracties en glijbanen. Ook voor kinderen tot 6 jaar is er een apart kinderbad met leuke attracties en buiten is nog een waterspeeltuin. De oudere kinderen zullen zich vermaken in de andere attracties. De volwassenen kunnen aan de drukte ontsnappen in de sauna, stoombad of de warme lagune. De waterperels is ook toegankelijk voor mindervaliden. De waterperels staat garant voor waterpret voor iedereen.

Eten, drinken & meer

In zwemparadijs de Waterperels kun je uitstekend een hapje eten. Heb je trek gekregen tijdens het zwemmen en spelen? Dan is er het zwemmers terras, waar je lekkere hapjes en drankje kunt krijgen. Wil je een verfrissend drankje bij het zonnebaden op de ligweide? Gelukkig is er een buitenbar. Na het zwemmen kun je in brasserie Rest eau Café heerlijk eten. Lunch, diner of snelle hap, alles is mogelijk.

Beoordelingen de waterperels lier

5 beoordelingen
4.0 sterren uit 5
5 years ago
Jouw review
De gangen en omkleedhokjes zijn erg vuil. Er lagen lege petflesdsen in de gang bij aankomst en ze lagen er nog bij vertrek. Er werd maar een douchegelegenheid geopend rond sluitingstijd en mensen stonden lijf aan lijf. Zonde van de investeringen in de infrastructuur.
Lees verder...
103 van 109 critici vonden deze review nuttig
4 years ago
Jouw review
Het fijnste zwembad van de Lago zwembaden. Subtropisch in het klein, je kan je er zeker een middagje amuseren. Ideaal voor als de andere zwembaden wat te ver uit de buurt zijn
Lees verder...
5 van 7 critici vonden deze review nuttig
4 years ago
Jouw review
Super geamuseerd. Leuke wildwaterbaan en glijbaan, plezier voor jong en oud.
Het zwembad volgt alle coronamaatregelen strikt op, overal in handgel aanwezig en alle bezoekers en medewerkers dragen een mondmasker.
Ik voel me super veilig.
Reisdatum
30-07-2020
Lees verder...
2 van 4 critici vonden deze review nuttig