Plopsaqua, De Panne

Plopsaqua stormbad

Plopsaqua het zwemparadijs van Pretpark Plopsaland. Duik samen met de Maya de Bij, Wickie de Viking en andere vriendjes van Studio100 in een spetterend avontuur, vol spannende attracties. Een wild waterrivier, een Stormbad en de sensationele Skydrop. Durf jij het aan?

Faciliteiten Plopsaqua

In Plopsaqua kun je heerlijk zwemmen en ravotten met tal van leuke en spannende attracties. De spannenste glijbaan is de Skydrop. Je maakt een vrije val en roetsjt op volle snelheid door een spectaculaire glijbaan. In het stormbad dein je over hoge golven en je kunt je de wilde rivier af laten voeren. In de bubbeltonnen en de sauna kun je lekker even bijkomen, verder speelt op de vele attracties. Met de verschillende spannende attracties biedt Plopsaqua een dag vol spetterend plezier.

Kinderspel in Plopsaqua

Voor de kleinste kinderen is er het Wickie speeldorp, Ylvi's peuterbad en Halvars Drakkar om op te spelen. In Wicky's speeldorp kunnen de kinderen klimmen en klauteren en spetteren met allerlei watertoestellen. Peuters kunnen lekker badderen in Ylvi's peuterbad. Hier kunnen zo ook de avonturen volgen van hun Studio100 vriendjes in de Cinemagrot.

Bekijk hier de reguliere en afwijkende tarieven en de recente openingstijden.

Beoordelingen plopsaqua de panne

4 beoordelingen
2.9 sterren uit 5
4 years ago
Jouw review
Thema Wicky de Viking is prachtig uitgewerkt en spreekt tot de verbeelding. Zo wordt een golfslagbad een echt storm-op-zee-bad en is de wildwaterbaan een avontuur tussen wolven en beren in poolachtig landschap. Voor de kinderen is de verdieping met waterklimrekken ook echt fantastisch. Verder is het fijn dat de glijbanen voor de “grote kinderen/mensen” apart stonden van het zwemgedeelte waar de kleine kinderen wel mochten spelen i.v.m veiligheid en discussies met je kids om wel/niet op die hoge glijbaan te mogen. Een minpuntje is de beperkte snelheid van de snackbar en de geringe grootte van het hierbij behorende terras.
Lees verder...
5 van 5 critici vonden deze review nuttig
4 years ago
Jouw review
Enorm duur, heel klein, koud water en koude omgeving, zeer matig aangekleed, dure en slechte horeca, niet alle glijbanen altijd in bedrijf (besparingen), weinig te beleven, ... Grote afrader!
Reisdatum
20/12/2019
Lees verder...
2 van 4 critici vonden deze review nuttig