Erlebnisbad AquaMagis, Plettenberg

Aquamagis

AquaMagis Plettenberg is een fantastisch waterpark, vele spectaculaire glijbanen, waar je staand vanaf kunt, die een looping maken of zelfs waar je met windsnelheden van 100 kilometer per uur door heen geblazen wordt! AquaMagis biedt spanning, sensatie en veel waterpret voor iedereen.

Glijbanen paradijs AquaMagis

Het AquaMagis waterpark beschikt over enkele unieke glijbanen, waarbij de Storm-Force 1 toch wel de meest bijzondere is. Hier wordt je door de glijbaan geblazen met een windsnelheid van wel 100 kilometer per uur. De Formel 3 racer is een duo glijbaan, waar je met z'n tweeƫn tegelijk naar beneden suist. Wie wint er? En Aqualooping? Dat zegt wel genoeg, na een bijna vrije val van 12 meter suis je met bijna 65 kilometer per uur door de glijbaan om een echte looping te maken. In het AquaMagis vind je alleen maar bijzondere en spectaculaire glijbanen. Maar er is meer.

Waterpret in AquaMagis

Aquamagis is niet alleen een glijbanenparadijs. Er zijn meerdere zwembaden, een golfslagbad een stromingskanaal en er is uiteraard een kinderbad met allerlei water speeltoestellen. Er is een piratenschip en natuurlijk zijn ook hier glijbanen. Naast het waterplezier is er voor de kinderen ook een speeltuin met schommels, tafeltennis, strandvolleybal en meer. Jong en oud zal zich in Aquamagis eindeloos vermaken.

Ontspanning in AquaMagis

In het AquaMagis kun je je prima ontspannen. Het waterpark beschikt over maar liefst 11 sauna's. 7 hiervan zijn Frei Kƶrper Kultur saunas. Je kunt hier nudisten tegenkomen. In de overige 4 sauna's wordt de kleding aangehouden. Deze sauna's zijn ideaal voor beginners, families of mensen die liever hun badkleding aanhouden. Wil je in alle rust even een hapje eten in het AquaMagis, dan kan dit ook. Er zijn hier 4 eetgelegenheden en een poolbar.

Beoordelingen aquamagis resort plettenberg

7 beoordelingen
3.3 sterren uit 5