Goedkope internationale treinkaartjes

Treintickets 38347041 123rf

Goedkoop internationale treintickets kopen? Boek internationale treinreizen met korting! Goedkope treintickets naar Londen, Berlijn, Brussel, Parijs, Keulen, Düsseldorf en nog veel meer prachtige Europese bestemmingen. ✓ Goedkope treinkaartjes ✓ Direct instappen ✓ Geen inchecktijd ✓ Comfortabele zitplaatsen ✓ Aankomst in hartje stad ✓ Geen boekingskosten online ✓ Jongerenvoordeel ✓ Aanbiedingen op combitickets en arrangementen

Snel en voordelig reizen door heel Europa

Je kan voor duizenden bestemmingen online een ticket kopen. Zoek jouw bestemming op gewenste reisdatum en boek gemakkelijk en snel jouw treinticket online. Online is het mogelijk om maximaal 5 personen op een boeking te plaatsen. Staat jouw bestemming er niet tussen? Boek dan een ticket via NS Service Center. Bij online boeken van een internationaal treinticket betaal je geen boekingskosten.

Last minute treinreizen

Voor alle bestemmingen in België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en voor tickets voor Thalys en Eurostar is het mogelijk om online een ticket te kopen. Het is mogelijk om een mobiel ticket te boeken voor Thalys naar Antwerpen, Brussel, Lille en Parijs en voor alle bestemmingen in België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Tsjechië. Controle vindt o.a. plaats op basis van legitimatie. Neem dus altijd een geldig legitimatiebewijs mee, de conducteur kan hierom vragen.

Kan je zelf niet thuis het treinticket uitprinten? Boek dan voor een station waar een NS International-balie aanwezig is. De tickets kan je vervolgens met de boekingscode tot 1 uur voor vertrek afhalen aan de NS International-balie in de Servicewinkel op vertoon van een geldig legitimatiebewijs.