Subtropisch zwembad De Blauwe Golf, Leeuwarden

Blauwe golf

In het subtropische zwembad de Blauwe Golf in Leeuwarden, kun je heerlijk ontspannen of actief baantjes zwemmen. Het zwembad is het hele jaar geopend. Bijna elke dag van 10 tot 10! Het zwembad is gemakkelijk bereikbaar en heeft voldoende parkeergelegenheid.

Zwembad De Blauwe Golf

Heerlijk ontspannen of fanatiek baantje trekken. In het ruime recreatiebad is van alles te beleven, plezier voor jong en oud! Voor een heerlijke ontspanning zijn er diverse bubbelbaden. Er is ook een wildwaterkreek en een kleuterhoek. Het zwembad heeft een 55 meter lange waterglijbaan en een golfslagbad.

Er is tevens een verwarmd buitenbad. Je kunt meedoen met de aquadisco, eens in de twee weken op vrijdag (ook geschikt voor kinderfeestjes!) en daarnaast worden er in de schoolvakanties ook vaak leuke activiteiten georganiseerd.

Dagtickets, tarieven en openingstijden de blauwe golf leeuwarden

Bekijk de reguliere en afwijkende tarieven en de recente openingstijden op de website van het zwembad. Let op dat je vanwege drukte het beste je toegangskaartjes online kan kopen... Dit scheelt frustratie als aan de deur blijkt dat het zwembad vol is. Online dagkaartjes zijn vaak ook goedkoper!

AdresJelsumerstraat 12
PlaatsLeeuwarden
ProvincieFriesland
Telefoon+31 582 13 1001
Websitewww.bvsport.nl
Dagtarief€ 7,- (vanaf 3 jaar) | c.a. € 3,- (tot 3 jaar)

Beoordelingen de blauwe golf leeuwarden

86 beoordelingen
3.7 sterren uit 5
3 years ago
Jouw review
We kwamen hier regelmatig, prettig zwembad, leuk voor kinderen, schoon en prima catering. Hopelijk gaat het snel weer open.
Lees verder...
8 van 11 critici vonden deze review nuttig
2 years ago
Jouw review
Zwembaden die de QR code op volledig onmenselijke manier handhaven moeten geboycot worden..
Lees verder...
3 van 9 critici vonden deze review nuttig