Subtropisch zwembad Mosaqua, Gulpen

Mosaqua

Het is genieten in het compleet vernieuwde subtropische zwemparadijs Mosaqua in Gulpen! Plezier voor kids en hun ouders. Perfect voor een gezellig dagje uit bij goed of slecht weer, met vrienden, familie of groepen.

Zwembad Mosaqua

Subtropisch zwemparadijs Mosaqua. Ga op avontuur door de Jungle; zwem tussen heuse wilde dieren, pratende papegaaien en de rondslingerende chimpansees. Laat je meevoeren door de spannende wildwaterbaan van de Oase tot in de Woestijn. Ervaar de vernieuwde 92 meter lange glijbaan met bijzondere licht- en lasereffecten. Glij met de hele familie van de brede familieglijbaan.

Ontspannen en genieten in zwembad Mosaqua

Bij Mosaqua kun je ook heerlijk relaxen in de twee 8-persoons whirlpools, de ruime stoomcabine of in 1 van de 5 infrarood-cabines. Het is ook heerlijk ontspannen onder de neveldouche. De kleine kids kunnen naar hartenlust klimmen en klauteren op het avontuurlijke piratenschip van wel 15 meter. In het achterschip is het genieten van de aquaria met tropische vissen en de schat van Kapitein Kid. Voor de aller kleinsten onder ons is het heerlijk spetteren in het peuter Junglebad. Ze vermaken zich gemakkelijk de hele dag door met verslavende attracties speciaal voor onze kleine gasten. Na alle inspanning en activiteit is er voldoende mogelijkheid om even lekker bij te komen. Er zijn meerdere terrassen, zowel binnen als buiten, voor een verfrissend drankje en een wel verdiende lekkere hap. Het zwembad is gemakkelijk bereikbaar en heeft voldoende parkeergelegenheid.

Dagtickets, tarieven en openingstijden mosaqua gulpen

Bekijk de reguliere en afwijkende tarieven en de recente openingstijden op de website van het zwembad. Let op dat je vanwege drukte het beste je toegangskaartjes online kan kopen... Dit scheelt frustratie als aan de deur blijkt dat het zwembad vol is. Online dagkaartjes zijn vaak ook goedkoper!

AdresLandsraderweg 11
PlaatsGulpen
ProvincieLimburg
Telefoon+31 434 507 400
Websitewww.mosaqua.nl
Dagtarief € 11,50 p.p. | € 3,95 (tot 3 jaar)

Beoordelingen mosaqua gulpen

118 beoordelingen
3.6 sterren uit 5
4 years ago
Jouw review
Melding gekregen dat ondanks dat we betalen voor een ODS abonnement, we hiermee geen gebruik mogen maken van het Mosaqua zwembad in deze Corona tijd waarbij het er een limiet is gesteld aan het aantal bezoekers aan het zwembad. Ondanks dat we het abonnement van ODS maandelijks betalen, zullen we dus alsnog de volledige toegangsprijs moeten betalen. Dit zou dus betekenen dubbel betalen voor een bezoek aan Mosaqua. Lekker bezig Mosaqua door op deze manier mensen zoveel mogelijk geld afhandig te maken. Op deze manier zullen we dus geen gebruik meer maken van dit zwembad en raden we andere mensen ook af om deze trieste manier van het runnen van een zwembad te steunen door er gebruik van te maken.
Reisdatum
30 juli 2020
Lees verder...
14 van 21 critici vonden deze review nuttig
2 years ago
Jouw review
Zwemmen is onder het mom "corona" opgesplitst in 2 tijdsvakken.Daarbij alleen buiten of binnen zwemmen.
Met andere woorden FF flink geld vangen dus !

Nooit meer ! SCHAAMTELOOS
Lees verder...
8 van 10 critici vonden deze review nuttig
2 years ago
Jouw review
Vanmorgen wezen zwemmen met het gezin.
Wat belachelijk druk was het. Vele mensen draaide meteen weer om naar huis toe.
Grote bad was afgesloten. Dikke rij voor glijbaan en wild waterbaan.Als haringen in een ton. Doodzonden van het geld!!
Reisdatum
21 okt 2021
Lees verder...
3 van 5 critici vonden deze review nuttig
2 years ago
Jouw review
Vanmorgen wezen zwemmen met het gezin.
Wat belachelijk druk was het. Vele mensen draaide meteen weer om naar huis toe.
Grote bad was afgesloten. Dikke rij voor glijbaan en wild waterbaan.Als haringen in een ton. Doodzonden van het geld!!
Reisdatum
21-10-2021
Lees verder...
3 van 4 critici vonden deze review nuttig