Subtropisch zwembad Aquafun Sportiom, Den Bosch

Aquafun sportiom 05

Glij van de snelle glijbanen of samen in een band van de bandenglijbaan! Leef je uit in de golven van het golfslagbad in subtropisch zwemparadijs AquaFun Sportiom in ‘s-Hertogenbosch. Voor de allerkleinsten is er ook een waterspeeltuin en een peuterbad.

Faciliteiten Aquafun Sportiom

Subtropisch zwemparadijs Aquafun Sportiom. Urenlang waterpret! Hier beleef je echt het leukste dagje uit, en dit thema vind je nergens anders! Roetsj van de snelle glijbanen, trotseer de golven in het golfslagbad of springen met z’n allen in een band en glij door de bandenglijbaan! Tussen al het spetteren en spelen door kun je even bijkomen op het terras en het buikje weer vullen in het restaurant. Ook voor de kleintjes is AquaFun fantastisch, zij kunnen zich heerlijk vermaken in het peuterbad en de waterspeeltuin!

/images/albums/zwembaden/aquafun-sportiom-01.jpg

/images/albums/zwembaden/aquafun-sportiom-04.jpg

Beleef waterpret bij AquaFun Sportiom!

Probeer één van de supersnelle glijbanen in het subtropische zwemparadijs. Met een speciale verflaag is de glijbaan donker gemaakt op een paar ringen na. Daardoor lijkt het alsof je supersnel gaat. Ook de wildwaterrivier zorgt voor een bloedstollende afdaling. Op een grote zwemband glijd je langs de palmbladeren door de Wild River! Naast veel indoor waterpret, beschikt AquaFun Sportiom ook over een verwarmd buitenbad en ligweide voor een verfrissende plons of lekker zonnen.

/images/albums/zwembaden/aquafun-sportiom-02.jpg

/images/albums/zwembaden/aquafun-sportiom-03.jpg

Dagtickets, tarieven en openingstijden sportiom zwemparadijs aquafun

Bekijk de reguliere en afwijkende tarieven en de recente openingstijden op de website van het zwembad. Let op dat je vanwege drukte het beste je toegangskaartjes online kan kopen... Dit scheelt frustratie als aan de deur blijkt dat het zwembad vol is. Online dagkaartjes zijn vaak ook goedkoper!

AdresVictorialaan 10
PlaatsDen Bosch
ProvincieNoord-Brabant
Telefoon+31 736 46 4646
Websitewww.sportiom.nl
Dagtariefvanaf € 14,80 p.p.

Beoordelingen sportiom zwemparadijs aquafun

289 beoordelingen
3.6 sterren uit 5
2 years ago
Jouw review
Warm water "banenzwemmen", 8 personen vol =vol.
nauw....., 10 personen in het kleine bad,
meer schuin banen "kletsen/rondhangen/ dobberen, geen kurklijnen die banen aangeven, en of mensen met slechte "navigatie" in baan houden.
veel "rommel" van aqua gym of zo van te voren, glijbaan in weg, en beetje "oude meuk",
dus zeker hier geen verbouwing gedaan.
5,50 euro + minimaal 1,50 euro parkeren, en een slechte ervaring, betekent voor mij nooit meer.
Reisdatum
13-4-2022
Lees verder...
8 van 16 critici vonden deze review nuttig
1 year ago
Jouw review
Na 10 jaar weer eens een kijkje genomen in Sportiom om me jeugd weer terug te halen, leuke banden glijbanen enz. Maar een zwaar teleurstelling toen ik binnen kwam wat is Sportiom zeer slecht achteruit gegaan. En dit voor 16,50 p.p. ongebegrijpelijk. Mis de jungle achtig sfeer enz.

Buitenbad snap ik dat water koud kan zijn, maar zelf binnen is het koud.

Zwaar teleurgesteld.
Reisdatum
17-06-2023
Lees verder...
0 van 0 critici vonden deze review nuttig