Subtropisch zwembad De Waterwyck, Steenwijk

Waterwyck vrijzwemmen

Sportcomplex en zwembad De Waterwyck in Steenwijk. Dat is veel waterplezier voor jong en oud. Recreatiezwemmen, baantjes trekken, Aquajoggen en Aquafun en natuurlijk heerlijk ontspannen in stoomcabines en kruidenbaden.

Zwembad De Waterwyck

Volop spetterplezier in Zwembad De Waterwyck in Steenwijk. Je kunt je hier volop vermaken in het uitgebreide recreatiebad met een spiksplinternieuwe, interactieve 45 meter glijbaan, de GoH20. Je kunt hier natuurlijk ook lekker ontspannen in de whirlpool, jetstreams, bruisbaden en in de Exotic Garden met stoomcabines en kruidenbaden. Dankzij het uitzwembad, kun je van het binnenbad naar buiten zwemmen. Rond het buitenbassin is een grote ligweide met zonneterras. Voor de kleinsten is er een aparte peuterhoek met peuterbad.

/images/albums/zwembaden/waterwyck.jpg

/images/albums/zwembaden/waterwyck-lounge.jpg

Voor ieder wat wils

Wil je rustig baantjes zwemmen, dan kun je dit doen in het 25 meter lange wedstrijdbad. In zwembad De Waterwyck kun je uiteraard ook terecht voor een feestje. Het zwembad biedt meerdere arrangementen voor kinderfeestje, waarbij ze heerlijk kunnen ravotten in het water en kunnen genieten van lekkere snacks in de nieuwe lounge van het zwembad.

/images/albums/zwembaden/waterwyck-seniorenzwemmen.jpg

/images/albums/zwembaden/waterwyck-vlottenbouwen.jpg

Dagtickets, tarieven en openingstijden de waterwyck steenwijk

Bekijk de reguliere en afwijkende tarieven en de recente openingstijden op de website van het zwembad. Let op dat je vanwege drukte het beste je toegangskaartjes online kan kopen... Dit scheelt frustratie als aan de deur blijkt dat het zwembad vol is. Online dagkaartjes zijn vaak ook goedkoper!

AdresGagelsweg 25
PlaatsSteenwijk
ProvincieOverijssel
Telefoon+31 521 51 4807
Websitewww.dewaterwyck.nl
Dagtarief€ 5,10 p.p. | € 2,50 (tot 4 jaar)

Beoordelingen de waterwyck steenwijk

7 beoordelingen
2.9 sterren uit 5