Subtropisch zwembad De Wilder, Haaksbergen

De wilder

Kom ook een dagje genieten in het prachtige recreatiezwembad De Wilder in Haaksbergen! Het prachtig gelegen subtropische zwembad biedt voor jong en oud veel waterplezier en sportieve activiteiten.

Zwembad De Wilder

Subtropisch zwemmen in vakantiepark Scholtenhagen. Het zwembad De Wilder beschikt over bubbelbaden, een glijbaan van 80 meter, waterkreek stroomversnelling en een 25 meter golfslagbad. Heel veel fun voor jong en oud dus. Tijdens het zwemmen of als afsluiting van een heerlijke zwem dag kan men terecht aan de bar in het zwembad of in het restaurant voor een hapje, drankje, ijs en snacks. Het zwembad ligt in het prachtige vakantiepark Scholtenhagen van Haaksbergen. Het zwembad is gemakkelijk bereikbaar en heeft voldoende parkeergelegenheid.

Dagtickets, tarieven en openingstijden de wilder vakantiepark scholtenhagen haaksbergen

Bekijk de reguliere en afwijkende tarieven en de recente openingstijden op de website van het zwembad. Let op dat je vanwege drukte het beste je toegangskaartjes online kan kopen... Dit scheelt frustratie als aan de deur blijkt dat het zwembad vol is. Online dagkaartjes zijn vaak ook goedkoper!

AdresScholtenhagenweg 32
PlaatsHaaksbergen
ProvincieOverijssel
Telefoon+31 535 72 1115
Websitewww.optisport.nl
Dagtarief€ 6,50 p.p. | € 3,40 (tot 2 jaar)

Beoordelingen de wilder vakantiepark scholtenhagen haaksbergen

142 beoordelingen
3.5 sterren uit 5
2 years ago
Jouw review
We kwamen met 4 volwassenen en 4 kinderen zonder reservering aan in het zwembad.
Helaas zat het zwembad vol en was er voor ons geen plek meer.
De vriendelijke meneer achter de counter vond het heel vervelend voor ons en bood ons een 3-tal vrije entree kaarten aan voor een andere dag naar keuze, heel attent!
Om de kinderen nog een beetje blij te maken hebben we een ijsje gehaald in de kantine bij de aankomsthal.
We zijn daar een klein half uurtje geweest, waarna we werden gewenkt door de vriendelijke meneer achter de counter en hij ons met een lach op z’n gezicht mede deelde dat er toch wel plek voor ons was in het zwembad. Hiep hoi!
Wat een heerlijke middag in het zwembad hebben we gehad.
Echt ontzettend lieve meedenkende mensen die daar werken, super dank!
Reisdatum
1 augustus 2021
Lees verder...
5 van 8 critici vonden deze review nuttig