Subtropisch zwembad Het Kikkerfort, Breukelen

Kikkerfort

subtropisch zwembad 't Kikkerfort heeft een subtropisch recreatiebad met diverse voorzieningen. Naast waterpret voor de kids en ontspanning voor de ouders, is er ook een uitgebreide Brasserie voor een lekker hapje en drankje.

Faciliteiten Het Kikkerfort

Subtropisch zwembad 't Kikkerfort. Het zwembad beschikt over: een 52 meter lange glijbaan met speciale effecten, een wildwaterstroom met draaikolk en een waterval, een whirlpool, bruisbad, kneippbad, massagebad, kleuterbad met waterpaddestoel, peuterbad met mini glijbaan, doelgroepenbad, wedstrijdbad van 12,5 x 25 meter met een beweegbare bodem van 12,5 x 10 meter. Ook het wedstrijdbad is voor diverse doeleinden te gebruiken. Alle particuliere zwemlessen worden daar gegeven, aquarobic, aquajoggen en baantjes zwemmen.

Wil je jouw kinderfeestje vieren in het zwembad?

Dat kan! En de jarige mag gratis in het zwembad (bij kinderfeestjes van minimaal 8 personen) Het verjaardagsarrangement bestaat uit:

  • toegangskaartje voor het zwembad
  • frietjes met mayonaise en appelmoes
  • kroket, frikandel of kaassoufflé
  • bekertje limonade
  • tijdens het zwemmen een waterijsje
  • na afloop een zakje snoep 

Bijkomen in de Brasserie 't Kikkerfort

Bij brasserie 't Kikkerfort kan je terecht voor een lekker hapje en drankje. Ook beschikt de brasserie over een natte bar, zodat je ook tijdens het zwemmen gewoon iets lekkers kunt bestellen.

Dagtickets, tarieven en openingstijden het kikkerfort breukelen

Bekijk de reguliere en afwijkende tarieven en de recente openingstijden op de website van het zwembad. Let op dat je vanwege drukte het beste je toegangskaartjes online kan kopen... Dit scheelt frustratie als aan de deur blijkt dat het zwembad vol is. Online dagkaartjes zijn vaak ook goedkoper!

Beoordelingen het kikkerfort breukelen

220 beoordelingen
3.5 sterren uit 5
10 months ago
Jouw review
Een klacht ingediend maar geen reactie terug gehad .
Reisdatum
Juni 2023
Lees verder...
1 van 1 critici vonden deze review nuttig