Subtropisch zwembad Zwembad Den Hommel, Utrecht

Den hommel

In het wedstrijdbad van Zwembad Den Hommel kan je dagelijks baantjes zwemmen. Voor kleine en grote kids is er voldoende te beleven in het warme recreatie zwembad. Het uitgebreide cafetaria is tevens een restaurant voor een lekker diner.

Faciliteiten zwembad den hommel utrecht

Lekker zwemmen in Utrecht. In het zwembad Den Hommel kunnen de kids lekker spetteren en spelen. Voor jong en oud is het heerlijk zwemmen en sporten in het bad. Voor de kleinste bezoekertjes is er in het kinderbad een speelhoek met hommels, waar zij zich heerlijk de hele dag kunnen vermaken. Grotere kids kunnen van de 70-meter lange glijbaan glijden, op avontuur in de wildwaterkreek of het buitenbad. In het wedstrijdbad kan je banen trekken of deelnemen aan een aqua sportles. In de zomer kan je gebruik maken van de ligweide met siertuin waarin ook een peuter- en kleuterbad ligt. Het zwembad is gemakkelijk bereikbaar en heeft voldoende parkeergelegenheid.

Dagtickets, tarieven en openingstijden zwembad den hommel utrecht

Bekijk de reguliere en afwijkende tarieven en de recente openingstijden op de website van het zwembad. Let op dat je vanwege drukte het beste je toegangskaartjes online kan kopen... Dit scheelt frustratie als aan de deur blijkt dat het zwembad vol is. Online dagkaartjes zijn vaak ook goedkoper!

AdresKennedylaan 5
PlaatsUtrecht
ProvincieUtrecht
Telefoon+31 302 86 2400
Websitewww.utrecht.nl
Dagtarief€ 5,80 p.p. | € 5,64 (4 tot 13 jaar) | € 3,90 (tot 4 jaar)

Beoordelingen zwembad den hommel utrecht

170 beoordelingen
3.2 sterren uit 5