Zwembad Aquamar, Katwijk

Aquamar

Recreatiebad  Aquamar in Katwijk, het adres voor zwemles, zwemsport en ontspanning. In zwembad Aquamar is het het hele jaar door lekker warm. De stroomversnelling, de warme whirlpool, een interactieve glijbaan en jetstreams bieden vermaak voor jong en oud. Het zwembad is gemakkelijk bereikbaar per openbaar vervoer: bushalte 'Raadhuis' te Katwijk, vanuit en richting Leiden.

Zwembad Aquamar in Katwijk

Zin in waterpret? Zwemmen is hèt perfecte uitje voor het hele gezin! Een bezoek aan zwembad Aquamar is leuk voor iedereen, of je nu kind, tiener, volwassen of ouder bent. Zwembad Aquamar biedt iedereen wat wils. In het recreatiebad is er voor iedereen wat leuks te beleven. Wat dacht je van supersnel glijden van de megawaterglijbaan, meedrijven door de stroomversnelling of ontspannen in de warme whirlpool?

Wil je samen met je vrienden of gezin zwemmen in (de buurt van) Katwijk? In Zwembad Aquamar is er voor jong en oud iets leuks te beleven! De accommodatie beschikt over een subtropisch recreatiebad, een multifunctioneel bad, een wedstrijdbad en een ligweide met spraypark. Het recreatiebad is voorzien van verschillende speelse faciliteiten zoals een interactieve waterglijbaan met licht en geluid, een stroomversnelling en een verwarmde whirlpool. Voor de kleinste bezoekers is er een ruim peuterbassin met diverse speeltoestellen aanwezig.

Lekker bijkomen met een hapje en een drankje

Op het gezellige horecaterras met uitzicht op het recreatiebad kan je genieten van een kop koffie of wat lekkers van onze menukaart. Aan de rand van het zwembad ligt de Aquabar. Wie tussen alle inspanningen door even wil bijkomen met een gekoeld drankje of een lekker hapje, kan daar uitstekend terecht.

Dagtickets, tarieven en openingstijden aquamar katwijk

Bekijk de reguliere en afwijkende tarieven en de recente openingstijden op de website van het zwembad. Let op dat je vanwege drukte het beste je toegangskaartjes online kan kopen... Dit scheelt frustratie als aan de deur blijkt dat het zwembad vol is. Online dagkaartjes zijn vaak ook goedkoper!

AdresPiet Heinlaan 5
PlaatsKatwijk
ProvincieZuid-Holland
Telefoon+31 714 01 5947
Websitezwembadaquamar.nl
Dagtarief€ 6,40 p.p. | € 4,10 (tot 4 jaar)

Beoordelingen aquamar katwijk

201 beoordelingen
3.6 sterren uit 5
4 years ago
Jouw review
De prijzen zijn alles behalve stimulerend voor de jeugd. Dat kinderen onder de drie jaar ook moeten betalen is te gek, net zoals de verplichting om voor € 6.40 een leeg pasje te kopen. Door deze prijzen kunnen mensen met een kleine beurs nooit met hun kinderen gaan zwemmen. Veel andere gemeenten hanteren veel vriendelijkere prijzen. De accommodatie is goed, maar rechtvaardigt m.i. niet dit prijsbeleid.
Lees verder...
36 van 46 critici vonden deze review nuttig
1 year ago
Jouw review
Ga hier niet zwemmen, bad is vervuild, je moet bandjes huren, want wat je hebt is niet goed.. Als je kind geen zwemdiploma heeft mag hij/zij niet alleen van de glijbaan. Maar je mag ook niet met z’n tweeen van de glijbaan. Ze houden trouwens zelf alles in de gaten met camera’s.. zelfs onderwater.
Reisdatum
11 augustus 2022
Lees verder...
2 van 2 critici vonden deze review nuttig