Subtropisch zwembad Tikibad Duinrell, Wassenaar

Tikibad duinrell 02

Het Tikibad is niet alleen een tropisch zwemparadijs. Het is een wereld van plezier voor de kids. Met elf spannende glijbanen is het Tikibad het grootste overdekte glijbanenparadijs van Nederland en Belgiƫ! Van de wilde 'Tyfoon' tot de relaxte 'Lazy River'. Er is voor iedereen plezier op de 11 glijbanen en attracties van het Tikibad Duinrell.

 

Vakantiepark Duinrell met korting

Wil je tickets voor het subtropisch Tikibad? Koop hier online tickets met 15% korting!

Attractiepark Duinrell & Tikibad

Glijbanenparadijs voor de kids. Je hoeft je geen moment te vervelen. Hou je wel van een spannend avontuur? Dan is de 'Moonlight' en de 'Starfright' net is voor jou. In deze donkere glijbanen glij je met een bootje langs bijzondere lichteffecten en watervallen. In de 'Cannonball' wordt je door de lucht gelanceerd om zo in het water te plonzen. Je kan ook met ouders en kids samen in de super leuke 'Family Slide'. Je krijgt geen genoeg van de vele spannende glijbanen. Ah, nog Ć©Ć©n keertje dan!

/images/albums/zwembaden/tikibad-duinrell-09.jpg

/images/albums/zwembaden/tikibad-duinrell-04.jpg

Veiligheid voor de kleinsten is van het grootste belang

In het Tikibad zijn vele spannende en bijzondere attracties. Het is niet gewoon een zwembad, maar een spectaculair glijbaan-paradijs met wilde waterattracties. Veiligheid is dus erg belangrijk. Er gelden dan ook strenge regels op lengte, gewicht en veiligheid. Lees dus voor de bezoek aan het bad eerst even de veiligheidsvoorschriften.

  1. Kinderen onder de 12 jaar hebben alleen toegang onder begeleiding van een volwassene
  2. Zwembandjes verplicht voor kinderen kleiner dan 1.20 m
  3. Zwembandjes verplicht voor iedereen zonder zwemdiploma
  4. Als je kleiner bent dan 1.50 m of meer weegt dan 100 kg, kan je niet van alle glijbanen gebruik maken

/images/albums/zwembaden/tikibad-duinrell-03.jpg

Vakantiepark accomodaties Duinrell

Duinrell is naast een attractiepark met subtropisch zwembad ook een fantastisch vakantiepark. Het familie-vakantiepark ligt midden in de natuur en vlak bij het strand. Wassenaar ligt tussen Scheveningen en Katwijk aan Zee. Je vindt hier alles voor een heerlijke familievakantie!

Duinrell Duingalows

De Duingalows liggen midden in de natuur en zijn er in drie verschillende klassen. Van een Duingalow in de Budgetklasse tot de zeer comfortabele Premium. Elke Duingalow-gast heeft tijdens een verblijf van april t/m oktober iedere dag toegang tot het attractiepark en tussen 10.00 en 14.00 uur twee uur toegang tot het Tikibad en buitenbad. Buiten deze maanden is het attractiepark (deels) gesloten; in dat geval heb je onbeperkt toegang tot het Tikibad.

Duinrell Camping

Op Duinrell zijn maar liefst veertien kampeervelden waar je helemaal je eigen plekje kunt creĆ«ren. De familiecamping van Duinrell is de perfecte camping voor een vakantie vlakbij zee en strand. Van april t/m oktober loop je als campinggast zo het attractiepark op, zo vaak je maar wilt! Je profiteert ook van het speciale Tikibad-tarief van ā‚¬ 5,- per twee uur toegang.

Duinrell Lodgetenten

Voor wie Ć©n van luxe houdt Ć©n graag kampeert, heeft Duinrell de perfecte combinatie: haar gezellige (Luxe) Lodgetenten. Duinrell biedt luxe lodgetenten met het attractiepark en het Tikibad in de achtertuin! Elke dag heb je onbeperkt toegang tot het attractiepark. Je profiteert ook van het speciale Tikibad-tarief van ā‚¬ 5,- per twee uur toegang.

/images/albums/zwembaden/tikibad-duinrell-05.jpg

Dagtickets, tarieven en openingstijden tikibad duinrell wassenaar

Bekijk de reguliere en afwijkende tarieven en de recente openingstijden op de website van het zwembad. Let op dat je vanwege drukte het beste je toegangskaartjes online kan kopen... Dit scheelt frustratie als aan de deur blijkt dat het zwembad vol is. Online dagkaartjes zijn vaak ook goedkoper!

AdresDuinrell 1
PlaatsWassenaar
ProvincieZuid-Holland
Telefoon+31 705 15 5255
Websitewww.duinrell.nl
Dagtariefvanaf € 22,50 p.p.

Koop voordeliger Tikibad tickets online met 15% korting!

Beoordelingen tikibad duinrell wassenaar

166 beoordelingen
3.4 sterren uit 5
1 year ago
Jouw review
Dat je kind onder de 1.20 is ondanks a en b bandjes om moet oke dan maar... Maar dat ze dan ook verplichten om bandjes te kopen beetje vreemd zorg dan dat er voor hun wat anders is als je het gaat verplichten ondanks zwemdiploma's... er waren genoeg kinderen die groter waren en uit zwembad geplukt moesten worden omdat ze niet konden zwemmen en op het punt stonden te verzuipen.. lengte zegt niet alles...
Reisdatum
Juli 2022
Lees verder...
3 van 3 critici vonden deze review nuttig